Ahojky všem, po delší pauze se ozývám, no děs, nastoupení do práce po mateřské,no blázinec..tak ateď ty moje holky, jak se se zimou popraly.. musím uznat, že bych měla dostat od nich za uši, pouze nakopčení, mínusy pod 20 st no na větrné hůrce...bez poškození cca co si vzpomenu metrová Mme hardy, jean Pierre focault, Herkules... zbytek nebýt korovky, která se u mě loni objevila po jedné dodávce růží nešmikám skoro nic...ale ta korovka je prostě všude.. někde jsem byla nucena zavřít oči, jinak ý h stříkala i podnož.. tak je musím nechat osudu.. dle rad dodavatele jsem růže kopčila v nejzažším termínu, stříkala a nepomohlo to.. dezinfekce nůžek samozřejmostí..nepomohlo to a je všude.. některé stávkují do teď, sem tam lísteček -Collet- tu jsem dokonce zapoměla nakopčit a bez známky namrznutí.. Piano také, už při dodávce hodně stará růže, šmikla jsem ji k zemi a čekám..nej zklamání mám u Artemis..myslela jsem, je je na tom líp s mrazuvzdorností, šel k zemi..překvapila mě Gardenka.. chcípáček o dvou cm po neustálém odstříhávání, dva roky nerost, jeden kvítek 1,5cm velký, vyhání ze země... asi se lekla, chtěla jsem ji nekompromisně vykopat..pak crocuss.. obě loni napadené ani nevím čím, listy žlutočervené, zhodily obě už v srpnu, bez květů..nikde na netu jsem o tom info nenašla, čekala jsem, že tu zimu nedají, no jedou holky dál.. tak uvidíme, zatím jsem teda bezestrát..