Jalitah
Tak to jsi mě EviL moc nepotěšila, že je to nerost a živoří. Zůstala chudera zimovat v nádobě, já už jsem to na podzim nezvládla ji dát do země, jak jsem měla původně v plánu...jak Mauritius, tak Jalitah - omrzlé sice jsou, ale vypadají obě živě, tak uvidím, jestli jsem je neumořila. Mám je na balkoně a bylo u nás i minus 19 st.. Z loňska mám jen fotku prvního květu,keřík byl docela pěkný, ale je fakt, že květů moc neměla.
Věruš, ona ta fotka je děsně barevně zkreslená, barvu má takovou tmavě pastelově růžovou.....takovou matnou malinovou, nevím jak to popsat, červená v ní není....ta tvá se mi jeví červeně, zkusím ještě projít fotky, jestli nebude lepší barva
tak na svých jí mám červenou....tady na HMF je to trochu lepší www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.158108
jo a jinak......všechny kromě jalitah přezimovaly dobře, teprve začínají s kvetením (jen dominica už kvetla normálně s první vlnou kvetení ostatních růžiček). Jalitah zmrzla, čekala jsem a vyrazila ze země, roste, ale je mrňavá, ale už kvete, pro kvítek jsem se ale neobětovala - musela bych na zem a na pupík....
Přednost je zdraví a dlouho trvanlivé květy....