Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Holiday Island

Holiday Island 23. čec 2009 18:11 #1130

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 670
Hlásím, že v Baumaxu mají růže až z Malediv. Hezké, některé z obrovskými květy. Ta firma tam opravdu existuje - jenže smůla - dodávají jen řezané růže, takže na jejich stránkách nejsou o růžích žádné informace. Tohle byly zřejmě přebytky, které nastrkali do kontejnerů. Jsou to růže k řezu, údajně vysoké 40 -60cm. Zvláštností je, že stonky, které nesou květy, mají listy 2x tak velké než ostatní. Jelikož jsem cvok, koupila jsem si sametově rudou, plnokvětou Dominicu. Až se zmátoří, vyfotím.
Už jsem totiž pochopila, jak to v Baumaxu chodí - kytky levnější než voda. Všechno tam bylo na troud. Takže první, co jsem udělala, že jsem se ještě tam odebrala na toaletu a zalejvala a zalejvala. Zřejmě je v pořádku, poupata si narovnala za čtvrt hodiny:)

Re:Holiday Island 23. čec 2009 23:08 #1135

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
:):)
No to jsem zvědavá na fotku. Byla jsem včera taky v Baumaxu (Kladno), a ničeho si nevšimla. Pravda je, že jsem měla zacíleno na heuchery (přišlo info od Danate) a cestou čapla ještě geranium Rozanne za 29 (ze 179):) . Růže jsem v rychlosti procházela a ničeho si nevšimla. Taky tam nemusely být, protože jednotlivé obchody mají svobodnou ruku, co z nabídky skutečně objednají.

Re:Holiday Island 24. čec 2009 06:13 #1144

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
Začínám přemýšlet, jestli bych jí raděj neměla dát do květináče a na zimu uklízet domů. Když je zvyklá z Malediv na teplíčko, tak by naše zimy zrovna nemusela snášet.

Re:Holiday Island 24. čec 2009 22:11 #1154

• danate1
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1029
něco jsem v baumaxxu zahlídla, byly to velké květy, ale i cena byla velká kolem 489,- Kč?

Re:Holiday Island 24. čec 2009 22:19 #1155

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
Jo, bohužel, to souhlasí. Ale já si chtěla udělat radost. Ona má opravdu tu barvu rudého sametu jako Austinova Falstaf, ale není tak veliká - a přesně to jsem potřebovala. Mám jen jeden problém - jedno poupě se už začíná rozvíjet a tak jsem ho chtěla vyfotografovat. Ale zřejmě jsem narazila na strop možností foťáku i PC - ta barva je prostě středně červená a ten samet to nezachytí a nezachytí....:(

Re:Holiday Island 25. čec 2009 10:09 #1158

• danate1
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1029
to znám, bojuju se všemi odstíny modré a fialové. Počkám si v baumaxu na slevu, zda bude:woohoo: . určitě ji průběžně foť

Re:Holiday Island 02. zář 2009 11:03 #1707

• JitkaU2
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1177
Zdravím všechny!
vrátila jsem se z Baumaxu (HK) a hlásím, už dali slevu na růže - i na ty "Holiday Island"...jsem se nakonec udržela :-)

Re:Holiday Island 02. zář 2009 12:09 #1708

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
Jitko, aby to to snad nebylo tak líto;) , tak zatím si se svou Dominikou nevím moc rady. Dala jsem jí do toho květináče a za hnusných veder, schovávala ve stínu. Teď poslední dny bylo přijatelně, tak jsem jí nechala na slunci. Jenže včera odpoledne se najednou přihnal foen, začlo to pálit a já to prošvihla. Květ byl spálený nato tata! Ale co mám dělat, když tu mám buď stín nebo slunce (jih a západ). A navíc jí pořádně nevyfotím - už jsem si i lepší foťák pořídila, ale je to marný - prostě si ten červenej samet s černým stínem musíte představit:)
Dominika_3.jpg

Re:Holiday Island 02. zář 2009 12:10 #1709

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
Tady je trochu vidět, jak má černým stínem orámované lístečky
Dominika_4.jpg

Re:Holiday Island 02. zář 2009 12:15 #1710

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
Jak už jsem psala větvičky raší z takových "boulí" na všechny strany a z oček, jak to známe my, raší jen výhony, které nesou květ.
Dominika_10.jpg
Moderátoři: Eva L., Květa