Taky netuším, co je to teorie trojúhelníků, ale tipla bych si, že se sází stejné kytky do tvaru trojúhelníků nebo po třech ks? Janinko prosím, vysvětlíš nám to?
S tou vysokou růží vlevo máš asi pravdu. Byla jsem to okouknout venku a fakt by asi zakrývala z dost velké části klematis. Vůbec jsem si to neuvědomila. Tady je vidět, jak tyhle PC-návrhy matou.
Nenechej se zmást mým rádoby detailním plánem. Je to spíš o tom, že mám prázdný záhon, který potřebuje osadit. Dále vím, co mi na zahradě ještě chybí nebo bych chtěla mít, a ten záhon mi momentálně dává volný prostor, kam by se to dalo "nastrkat" . Takže většinou je to tak, že něco živelně nakoupím, protože to prostě CHCI nebo MUSíM MíT a pak bádám, kam s tím.... Naštěstí zahrada je v zárodku, takže místa je zatím relativně dost, ale přesazuju taky o 106. Tady na těch záhonech před terasou mám taky kde co a většina z toho teď půjde pryč. Nejhorší je, že nevím kam

Proto bych teď chtěla ten záhon zvládnout tak nějak naostro, abych se pak přesazování co možná nejvíc vyhnula. Tož tak.
Jdu si přeskládat záhonek