Vy mi dáváte

. Ale jsem ráda

, že máte chuť mi s tím výběrem pomoct.
Jen prosím, abyste u případných tipů zohlednili jejich dostupnost. Budu kupovat pouze v ČR a nemíním kvůli tomu podnikat žádné spešl akce

, tedy s výjimkou Princes Alexandra of Kent (ta se mi tedy mooc líbí a stejně na ní někdy asi dojde

. Takže nejlépe, pokud by potenciální růžičky byly k dostání u Dresly nebo u Pelců. Chci je každopádněje jednorázově pořídit letos na jaře při přebudovávání tohoto záhonu.
Prošla jsem vaše návrhy:
Mistress Quickly - Květo, není to můj šálek - tenhle typ květu se mi nelíbí, mám ráda takové ty uzavřené "šálky"
Alnwick Castle - o té uvažuju, ale přijde mi dost do lososova, musím si to nechat uzrát
Hyde Hall - Evo L. - líbí se mi, alle nevím jak s dostupností
St.Swithun - Evko, barevně líbí, dostupnost dobrá, možná - není malá?
Doubravko, díky za fotky, mně Q.of Sweden taky občas šla lehoučce do lososova, ale to ta Pink Apollo taky, jako podrost jsou šanty a levandule, nevadilo to. Nohatost mi taky nevadí, naopak, zahrada je malá "placka" potřebuju dostat kytky do výšky a nejlépe, pokud se pod ně vejde hodně podrostu

. Herbert Gray je kouzelný, ale ty menší nechám na později, až jak se mi budou zdát kombinace těch velkých.
Mme Isaac Pereire - Honzo, historické jsem nezvažovala, páč se vnich 1. nevyznám a 2. tenhle typ květu moc nemusím, ale nedalo mi to a koukla jsem na ní na HMF a ta barva není marná

. Je o dost tmavší než Martina, barevně by k ní ladila a na druhou stranu by přišla naopak světlejší růže - budu o ní přemýšlet.
Q. of Sweden mně totálně uchvátila a prostě jsem jí musela mít

- bez ohledu na kombinovatelnost. Tenktát jsem volila mezi ní a Jamesem Gal. (dala jsem si tenkrát limit) - no a nepustilo mně to

a jdu do něj - ten tvar květu mi prostě nedá spát.
Dost se přikláním k G. Jekyll - jak barvou , tak tedy mně hrozně láká ta vůně.
Chystám se udělat z fotek barevnou koláž (musím přijít jak na to) a dát si k sobě ty, které mi k sobě ladí.