Šiš, Trifonku, to bude slušné hydře, co ?

jak máš Sidonii dlouho ( jestli jsi psala, omluva )
Evoi, odpověď máš v trvalkách. Verbenu dodám tamtéž.
ad Felicia - mám u Dresly reservovaný poslední ks ( abych nemátla, tak 80 % pravda, semlely jsme spoustu růží ) - reservaci jsem prováděla, páč mi moje podežrali hryzci a nebyla jsem si jistá, jestli znovu zakoření. Snad ano, jedna je dobrá určitě, druhá pak ještě trochu falíruje. No, možná bych se té reservované vzdala..

, kdyby byl o ni enormní zájem.
Vlaďko - včera jsem to nedokončila. Ona má opravdu být vysoká, representativní, v mých podmínkách v to nedoufám. I proto pro mne "doporučit" nějakou vysokou růžovou voňavku je obtížné.
Krásně voní i 'Lavender Lassie', květy je obsypaná, měla by být vysoká. Mám ji druhým rokem, má metřík, krásný hustý keřík. Trochu ČS, stříkala jsem pouze jednou. Vypadá, že bude kvést pouze 2x ( co bych chtěla, že ?

)
Nadšená jsem z jarního nákupu Belle de Sardaigne, ještě nepřestala kvést, pořád nové výhony s poupaty. Květy držák a opravdu roztomilé. Měla by mít i krásný tvar keře, vysoká ( to teda zatím u mne nikoliv ).
Nesplňuje tvoji podmínku vůně ( resp. zatím netuším, jestli bude vonět do dálky, přiliš malá ) + nemám ozkoušenou mrazuodolnost.
U Froses mají růžovou Ghislaine..