Luky, růžička je moc pěkná. A máš hodnou manželku. Můj drahý se zrovna včera nabodl na trn. Pravda, že dost nešikovně. Tekla mu krev, mračil se a obvinil mě, že usiluji o jeho zdraví. On na rozdíl od nás, růžičky moc nemusí.
No já moc štěstí neměla, nakonec reklamace byla uznána, vč. záměny, která ale byla vyřešena ihned. Raději si vše nafoť, až přijde. Perfume K. jsem měla od Starkla, taky bídáčka, ale roste a kvete. Myslím, že mu pomohl Symbivit, mykorhizní houby, nešetřila jsem. já dávám ale ke všemu co sázím, na podzim byl dokonce ve výprodeji v OBI. Ať zásilka dopadne dobře a roste to.
Alenko,to mám radost. Letos jsem si jí objednala ze Spomyšle.Zvolila jsem osobní odběr, ale vzhledem k současné situaci jsem vše přehodnotila a zvolila nakonec doručení. Podle negativních zkušeností tady na foru, se už předem bojím. Zatím jsem s nimi měla dobré zkušenosti, ale vždy to byl osobní odběr. Letos jsem si od nich koupila 5 ovocných stromků,sama jsem si je vybrala a spokojenost.
Dnes jsem před deštěm trochu pracovala na zahradě. Pozastavila jsem se opět u růžičky Perfume Kisses, nenašla jsem na ní flíček nemoci, nejzdravější růže v mé zahradě.