quendery napsal:
Jé děvčata, díky za zájem o moje přáníčko.....Odyssey jsem u Pharmarosy taky viděla, no už nebyla, budu jí vyhlížet....Filroses jsou pro "státního rentiéra" přece jen finančně náročné
hehe, u Pharmarosy je Odyssey momentálně k dispozici, ale za cenu skoro jak od Filů.
Q, jj, Iréne Frain také chválím, ( taky od Pharmarosy, loňská ). Držák. Jen doufám, že se u mne vypořádá s polostínem... ty ji máš na plném slunci ? ( myslím, že na něm by byla lepší ).
Kajo, M.Canovas jako vždy moc pěkný. U mne se mu tolik nedaří, plné slunce, suchý vzduch + sucho, horší růst ( letos tedy ne, jde ), ale zakrátko květy zde zhadrovatí.
Na podzim 2017 jsem ( naštěstí, rok 2018 byl hrůza ) kupovala jen málo růží. Neprosperovaly, skoro žádná kale nekvetla, nerostly. Počítám je tedy i pro letošek jako novinky. Na podzim 2018 jsem pak kupovala růží dost, čili je co posuzovat. Nejvíc ( a to ukázaly kvítek skoro již všechny ) áchám nad Thelma.
Pořizovaná 2017, loňsko málem nedala. Jeden květ, mizerný.
Letos zakvetla normálně, květ rozkvetl 16.6, drží na plném slunci ( + 32 st. ), napršelo doň. A pozor, to je modrá !
16,6
19,6
vypadá slibně, teď ještě aby byla zdravá, rostla a opakovala...