Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Austin David - Anglické růže III/2012

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 06. lis 2012 21:20 #285095

• evai
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2679
Misko, s The Sheph. jsi mi pomohla.Moc premyslim, kam ji posadit.Od umyslu ji dat pobliz Jude the Obsc.odstoupim.Moc velka mdloba.Dam ji ke Cardinalu Humeovi-tedy pokud mi obe postak nadeli;) ;) .Dekuju
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 06. lis 2012 23:57 #285097

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Evka napsal:
Květo,já jsem si koupila jeden rok jednu Princess A. of Kent,první sezonu byla slabá,ale letos tedy druhou sezonu ji narostly silné výhony.Druhou jsem si také koupila minulý podzim z jiného zdroje a letos byla rovněž slabá,i když jsem obě pohnojila a namulčovala trávou(mulč z trávy je mimochodem pro ně velice užitečný!).Tak doufám,že bude i ta druhá příští rok silnější,problém sice může být v tom,že jsem obě musela dát na jiné stanoviště,no uvidím.

Evko, když pomineme to mé nedochůdče, tak jsi již druhá, kt. říká o PAofK že má pomalý rozjezd. Zřejmě bude chtít čas.
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 08. lis 2012 21:21 #285122

• rosse007
  • Fresh Boarder
Dobrý den! Ctěla bych se zeptat, nemá někdo zkušenosti s objednáváním u www.proplant.cz/ ? Chtěla jsem si koupit John Clare a nikde jinde jsem ji nesehnala :unsure: .Původně jsem chtěla Mary Rose ale po přečtení pár recenzí jsem to vzdala. S proplant se mi zatím nikdo neozval tak ani nevím jestli to funguje. Nevíte kde třeba John Clare sehnat?
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 09. lis 2012 09:00 #285123

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11815
zdravím tě, Mary rose mám a mužu ji chválit kvete ještě ted a s obchody to je sázka do loterie mě třeba od pí Veselé nepřišla ani jedna austinka ( zbytek přišel v pořádku )
Poslední úprava: 09. lis 2012 09:02 od Lukáš.
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 09. lis 2012 09:35 #285124

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
rosse007 napsal:
Dobrý den! Ctěla bych se zeptat, nemá někdo zkušenosti s objednáváním u www.proplant.cz/ ? Chtěla jsem si koupit John Clare a nikde jinde jsem ji nesehnala :unsure: .Původně jsem chtěla Mary Rose ale po přečtení pár recenzí jsem to vzdala. S proplant se mi zatím nikdo neozval tak ani nevím jestli to funguje. Nevíte kde třeba John Clare sehnat?

Rosse007, vítám tě. Předpokládám, že jsi u Proplanu objednávala přes nákupní košík. Pokud ti neodpověděli, tak jim buď napiš e-mail nebo zavolej, co se stalo s tvojí objednávkou. Objednávala jsem u nich jednou, přišel, myslím, potvrzovací e-mail, ale v tomto podzimním blázinci s množstvím objednávek se tvoje objednávka mohla zatoulat. Určitě napsat a poptat se.

Jinak letos je to s růžemi horší (vymrzly přes zimu). Pelcovi ji nemají, ale nabízí zatím ještě některé jiné angličanky přímo od Austina www.ruzepelcovi.cz/Nabidka/Anglicke-ruze.aspx. A některé další nabízí Dresla na úvodní stránce tohoto fóra dole. Třeba si vybereš. :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 09. lis 2012 09:43 #285125

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Rosse, z Proplantu jsem objednávala pouze jednou cca před 2-3 lety. Chtěla jsem tehdy pouze jednu konkrétní růži. Objednala jsem a přišla. Ale už jsi nevzpomínám, jestli nějak potvrzovali objednávku nebo ne.
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 09. lis 2012 23:03 #285127

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
rosse007 napsal:
Původně jsem chtěla Mary Rose ale po přečtení pár recenzí jsem to vzdala.

Proč ?
( mám obě, pravda, J.Clare mám "raději" )

k Proplantu - dtto co ostatní. Jedna objednávka, kdysi ( Harkness ).
Zavolej jim - a bude po problému..
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 12. lis 2012 08:32 #285167

• rosse007
  • Fresh Boarder
Moc děkuji!Zkusím jim napsat a uvidím. Jinak od Pelců mám všechny svoje růže, ale mám je teprve od jara tak se teprv musí ukázat, ale jinak kvetou ještě ted. Mám Port Sunlight, James Galway,The Pilgrim, Crown Princess Margareta, Hansestadt Rostock a Stephanie Baronin zu Guttenberg . Sadovky mám jako živý plot(nebo by tak měly aspoň vyrůst).
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 12. lis 2012 08:34 #285168

• rosse007
  • Fresh Boarder
Někde jsem četla že rychle opadá a jinde že zas nechce moc nakvétat.
Téma bylo zamčeno.

Re: Austin David - Anglické růže III/2012 12. lis 2012 08:46 #285170

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
rosse007 napsal:
Někde jsem četla že rychle opadá a jinde že zas nechce moc nakvétat.

Já mám sice Mary rose prvním rokem,ale tak moc se mi líbí,že jsem jí ochotna nějakou tu i chybičku odpustit.
Poslední úprava: 12. lis 2012 08:48 od Evka.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa