Honzo, vracím se k Francine Austin. Tys ji přesazoval teď na jaře ?
( možná mám mylný dojem, nicméně se stupňuje s každým šoupnutím Austinky - vydejchávají přesazení nejhůře ze všech růží. )
ad novinky -
že bych byla jediná, kt. se nejvíce líbí Lady of Lake ?

Chm, navíc, marketingový název na mne velezabírá, představa ruky uchopující Excalibur se vtírá, vehementně.. njn, na Artuše by mne ulovili

Nicméně, pořád mne více oslovuje loňský The Albrighton Rambler. Honzo, máš ho ?
ty fotky jsou pěkné, Lady of Lake vypadá poloplně ( njn, moje úchylka ) ale jsou ( možná ? ) zavádějící. Snad se později objeví více z Chelsea.
Žlutou si stále odpouštím, vytěsňuji.
Olivia Rose - vypadá zajímavě ( podle popisu ), z fotky na mne příliš dobře nepůsobí ( fotka se mi zdá příliš barevná ). Předpokládám, že ve skutečnosti to bude krásná barva.
poznámečka na okraj - u mne se (již ) dostavilo červené období, nemyšleny/nekoupeny trenýrky, snad. Na podzim jsem si kupovala červené růže. Pišu to dost OT, páč Austinovy ne - ty pořád "nemůžu".
A zaznamenala jsem u sebe jednu věc - v létě objednávám růže studených tónů, na jaře, po zimě, jsem schopná koupit kdejakou řvavku.

Máte to taky ?
Oluško, Crocus Rose chválí úplně všichni. Ta se A. moc povedla.

U mne spolu s Hyde Hall je na špici A. růží.
Tak přeji, aby byla TOP i u tebe.
a poslední - opravdu se vyplatí veřejně pohanět růži. Rosemoor po zdrbání zde se zamyslel a jede.
Tak Gertrudo, vezmi si z něj příklad, jo ?