Kirsten, tak místo Claire Austin zkus Tranquillity,
je to pevný keř, kompaktní a rozložitý zároveň.
Květo, rádo se stalo. Objednal jsem novinky všechny.
Ceny - asi to tu bude v min. diskusi (tudíž mne lze zkontrolovat, zda nekecám).
Myslím, že ceny u Austina za kont. novinky byly 29 GBP.
Při obj. 3 a více ks (libovolné sorty) byla cena 21 GBP za kus.
(ostatní růže, alespoň rok "staré" byly cca o 3 GBP levnější,
ale při odběru 3 a více ks ta množst. sleva byla vždy 21 GBP pro všechny shodně).
Dodání k nám bylo před dvěma lety 8 GBP za každý kus.
Tj. ve finále růže vyšla nakonec na těch 29 GBP (21 po množst. slevě + 8 za dodání).
Jinak by to za 1-2 ks bylo 29 + 8 GBP.
Loni jsem neobjednal novinky proto, že dodání skočilo z 8 GBP na 15 za každou jednu.
Letos je poštovné taky 15 GBP za každou jednu, ale cena je 23,50 GBP (tj. zlevnili).
Při 3 ks a více mne ešop opět hází na 21 GBP za každý jeden kus.
(zajímavé ale je, že lidé od Aust. píší, že do budoucna by měla růže stát fixně 23,50 GBP
a za 21 by měla být pouze při odběru 3 a více ks od JEDNÉ SORTY - zatím to taky v eš. není)
(jinak tam mají ale bordel - moje tradiční komunikační osoba - geniální Gareth - už tam není,
namísto toho jakási Antonia má klienty na háku, po stížnosti na ni komunikuji s Nicolou,
ta je v cajku, a dokonce mi nabídla i Lady Salisbury v kont., o kt. Antonia prohlašovala,
že letos rozhodně není a nebude (na virt. nabídce skutečně není, ale Nicola ji prostě "má"),
takže tolik i k zaměst. přesunům tam)
Evko, ty jsi ale špión.

Zatím Olivia vypadá jako mimino z Princess Alexandra of Kent x Queen of Sweden (říkal Stuart).
Co ty na to?
Jinak jsem zvědavej na její schopnost (rychlost) opakování.
Ty Leander hybridy (Leander, James Galway, ASL aj.) v tom nikdy nebyly nic moc - kv. u mne 2x.