Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: David Austin - Anglické růže VIII

David Austin - Anglické růže VIII 20. led 2020 23:02 #326798

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7633
Renato, vítej mezi námi. Ať Ti nadšení vydrží a daří se. :)

David Austin - Anglické růže VIII 21. led 2020 01:13 #326799

• Renata
Děkuji moc za přivítání. Pokud tělo dovolí, myslím, že nadšení nezmizí.
Jen jsem se chtěla zeptat, co mám dělat, abych se tu zaregistrovala?
Renata

David Austin - Anglické růže VIII 21. led 2020 12:28 #326802

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Renato i já tě tady vítám :kiss: přeju , at´ se ti na zahradě daří - ohledně registrace je to špatné .asi je plná kapacita . upozorňovala jsem , že je tu přihlášených fůra lidí , co se tady neangažují . ti kdyby odešli , tak by se dalo i přihlásit . to je ale věc majitele webu .
Poslední úprava: 21. led 2020 12:29 od Kaja.

David Austin - Anglické růže VIII 21. led 2020 15:26 #326804

• Renata
Také děkuji za přivítání. Tvoje zahrada je taky sen. Budu to zkoušet a třeba se zadaří :)

David Austin - Anglické růže VIII 22. led 2020 08:04 #326807

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Renato, také tě vítám.
Bylo by dobré, aby majitelé web pročistili, aby se dalo přihlašovat, také bych ráda viděla další zahrady od nových uživatelů.

David Austin - Anglické růže VIII 22. led 2020 11:17 #326809

• alcearosa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1952
Renato, vítej, snad se registrace podaří. Máš výhodu, že začínáš "na zelené louce". Vyplatí se předem
rozvrhnout a zvolit styl. Inspirací je zde hodně. Začínala jsem až po výsadbě jehličnanů a keřů tzv."bezúdržbové zahrady" a několika růžemi. Vše před 8lety změnily články paní Lily, Dresly a nezištné rady nadšených pěstitelů tady. Inspirace k nezaplacení. 3 roky jsem zde byla za "ticháčka" a jen vstřebávala nádherné fotky a zkušenosti. Každá zahrada je zde osobitá a krásná.A už čtvrtým rokem mohu semtam také něčím přispět. Podmínky mně sice neumožnily vést zahradu v jednotném anglickém stylu,ale džungle plná tvarů, barev a vůní je také pěkná. Přeji ti, aby se ti radostně plánovalo a zahrada ti přinášela radost.
Následující uživatel poděkoval: Eva L.

David Austin - Anglické růže VIII 22. led 2020 18:48 #326810

• Renata
Také, děkuji za přivítání. Jste tady opravdu skvělí. Nikdy jsem nikam nepřispívala, ani FB nemám a na KR chodím očumovat už dlouho, o to víc ta registrace mrzí.
Ale ohledně zahrady je zvláštní, jak se člověk vyvíjí. Proto bych si nemohla nechat zahradu navrhnout. 3 roky zpátky - zahradu nikdy, 2 roky zpátky popínavky a manželův trávník, nějaká trvalka. Loni stromy, keře a sen o té krásné nejednotné, zarostlé zahradě, boj o trávník :P . zjistila jsem, že koncepce se moc nekoná, protože krásného je moc. Budou z nás zběratelé. Myslela jsem, že manžela to moc, kromě trávníku, nebere, ale NUTNĚ potřeboval Albizii. Snažila jsem se mu jí rozmluvit, ale pak jsem pochopila, že se nakazil stejně jako já. I trávník už je menší. A o tom si myslím, že zahrada je, je pro nás.
Omlouvám se, že pořád píšu k růžím, klidně to vymažte, jen bych přivítala nějakou otevřenou dizkuzi na téma zahrada, měla bych pár dotazů na Vaše zkušenosti.
Jen jeden dotaz k růžím - máte zkušenosti s mykorhizou např. Symbivit?
Přeji všem krásný večer

David Austin - Anglické růže VIII 23. led 2020 22:56 #326825

• alenak
  • Platinum Boarder
Renato, Symbivit používám a moc chválím.

David Austin - Anglické růže VIII 23. led 2020 23:50 #326826

• Renata
Děkuji za odpověď. Já ho dala na podzim k novým stromům a keřům, tak jsem zvědavá. Růže objednány - už aby b :silly: ylo jaro

David Austin - Anglické růže VIII 24. led 2020 13:30 #326829

• alenak
  • Platinum Boarder
Dávám ke všemu co sázím, je senza i v mísách. Dostala jsem speciál i na rajčata, to budu zkoušet letos.
Následující uživatel poděkoval: Eva L.
Moderátoři: Eva L., Květa