Dobrý večer, nepodařilo se mi na Vaše úžasné fórum zaregistrovat. Už dlouho se kochám u Vašich diskuzí. Kdyby mi někdo před třemi lety řekl, že se nakazím nevyléčitelnou infekcí ,,Zahrada", tak bych se dlouho smála. Od r.2018 mám králíkárnu, koncentrák pro slepice a ZAHRADU. Začala jsem pomalu, slepice putovaly k sousedům, z králíkárny mám sklad na nářadí a od loňska se snažím o vytvoření zahrady. Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za Vaše rady postřehy a zkušenosti. Máte strašně krásné zahrady na kterých je opravdu vidět, že i za cenu nekonečné práce to děláte s láskou.
Díky Vám jsem si uvědomila, že asi nejsem sama takový blázen, který má absťák a strašně se těší na jaro. Tady jsem objevila krásu růží (hlavně Austinek), o kterých jsem tvrdila, že je nikdy mít nebudu - mám jich zatím objednaných 16(určitě to není konečné číslo, ještě Pelcovi) a asi 90 trvalek + nějaké keře. Bohužel ve svém okolí nemám nikoho podobně postiženého. Buď architekt a "bezúdržbová zahrada", nebo "to bych za kytku nikdy nedala. Vím, že to bude pokus - omyl, ale stojí to za to.
Takže Vám Všem velké DÍKY