Alcearoso, Wollerton Old Hall mám od podzimu 2015. Kupovala jsem u p. Šípa a vedu ji jako pnoucí. Je to velmi vděčná růže, u mě je zdravá, vzrůstná, opakuje kvetení, dosud nenamrzla (ale mrazuvzdornost nemohu korektně posuzovat, protože Brno-jih). Nemá problém popnout oblouk, je bujná, ale poněkud tuhá, špatně se tvaruje, výhodou je, že není moc trnitá. Možná by opakovala i v kratším intervalu, kdybych stříhala odkvetlíky, ale vzhledem k tomu, že ji mám v zadní řadě, hůře se k ní dostanu. Pak má veliké šípky. Myslím, že by byla lepší jako velký keř, ale to proto, že nemá ty měkké dlouhé pruty, se kterými se dobře pracuje, pokud chceš vést růži po opoře (takový keř by se ani nemusel nijak vyvazovat k tyčkám). Voní docela výrazně, ale pro mě by to nebyla růže, kterou bych volila hlavně kvůli vůni. To mám jiné oblíbenkyně, které voní příjemněji a ještě výrazněji. Škoda, že sem neumím vložit fotku. Má trochu jiné listí, než Louise Odier, ne úplně lesklé, ale přece jen kožovitější. Takže za mě to není špatná volba mezi velké růže. Mám i Louise Odier, ale na méně osluněném místě a ty kvetou téměř současně, možná na slunci je Louise O. přeci jen ranější...