Květa wrote:EvoL, lituji:laugh: , žes nakonec pro Schneekönigin našla místo. Na tvých i Dresliných fotkách vypadá skvostně !
dresla wrote:Květa wrote:Dreslo, fotilas světlé drobnokvětky ?
Jaké tě zajímají, nahoď!

Dreslo, mnohé z mých tužeb ( i nákupů, že

) jsou nyní již zde. ( hrozně se těším na Alden Biesena )
zarazím se trochu u bělokvětých.
Na podzim jsem od tebe ukořistila Marii Jeanne + L.White Pet + Schneewittchen 01 Lambert
Na wišlistu mám Katherine Zeimet, Marie Pavie a Ann-Marie de Montravel.
Byly by i fotky posledních dvou ? ( Emilčina f. Ann-M.dMontr. je krásná ).
Vím, říkalas že Marie Jeanne a Marie Pavie jsou si podobné, ale co kdyby byla někt. z nich lepší... že...
Jak se ti jeví - K.Z.,M.P.,M.J ? Projevuje se u někt. samočistící efekt ? chtěla jsem K.Zeimet vynechat.. ale teď nevím,nevím...

A.M.de Montravel mám v očkách. Toužila po ní kamarádka kvůli konvalinkové vůni, o které se někde dočetla. Jediné, co mohu zatím o AMdM napsat, že po konvalinkách opravdu nevoní

Marii Pavie mám jednu v letošních očkovancích, fotku nemám, nebylo co fotit.
Jestli jsem říkala, že je M. Pavie podobná M.Jeanne, tak jsem mlela z cesty. Leda růžovým odstínem.
M.Pavie jsem naživo nikde neviděla, předpokládám, že bude růstem podobná Yvonne Rabier, Katherine Zeimet a Schneewittchen, odlišovat ji bude právě růžový tón.
O samočištění nedokážu nic napsat.
Váháš-li nad K. Zeimet, vem do výběru i Yvonne Rabier. Zatím mi přijdou skoro stejné. Y.R. jsem viděla u Schultheise v zahradě narostlou do velikého keře (boban k metru výšky). On ve své nabídce uvádí obě růže jako podobně vysoké, Y.R. kulovité, K.Z. ploché květy.