Květa wrote:EvoL, lituji:laugh: , žes nakonec pro Schneekönigin našla místo. Na tvých i Dresliných fotkách vypadá skvostně !
dresla wrote:Květa wrote:Dreslo, fotilas světlé drobnokvětky ?
Jaké tě zajímají, nahoď!

Dreslo, mnohé z mých tužeb ( i nákupů, že

) jsou nyní již zde. ( hrozně se těším na Alden Biesena )
zarazím se trochu u bělokvětých.
Na podzim jsem od tebe ukořistila Marii Jeanne + L.White Pet + Schneewittchen 01 Lambert
Na wišlistu mám Katherine Zeimet, Marie Pavie a Ann-Marie de Montravel.
Byly by i fotky posledních dvou ? ( Emilčina f. Ann-M.dMontr. je krásná ).
Vím, říkalas že Marie Jeanne a Marie Pavie jsou si podobné, ale co kdyby byla někt. z nich lepší... že...
Jak se ti jeví - K.Z.,M.P.,M.J ? Projevuje se u někt. samočistící efekt ? chtěla jsem K.Zeimet vynechat.. ale teď nevím,nevím...

A.M.de Montravel mám v očkách. Toužila po ní kamarádka kvůli konvalinkové vůni, o které se někde dočetla. Jediné, co mohu zatím o AMdM napsat, že po konvalinkách opravdu nevoní

Marii Pavie mám jednu v letošních očkovancích, fotku nemám, nebylo co fotit.
Jestli jsem říkala, že je M. Pavie podobná M.Jeanne, tak jsem mlela z cesty. Leda růžovým odstínem.
M.Pavie jsem naživo nikde neviděla, předpokládám, že bude růstem podobná Yvonne Rabier, Katherine Zeimet a Schneewittchen, odlišovat ji bude právě růžový tón.
O samočištění nedokážu nic napsat.
Váháš-li nad K. Zeimet, vem do výběru i Yvonne Rabier. Zatím mi přijdou skoro stejné. Y.R. jsem viděla u Schultheise v zahradě narostlou do velikého keře (boban k metru výšky). On ve své nabídce uvádí obě růže jako podobně vysoké, Y.R. kulovité, K.Z. ploché květy.
Dreslo, dík za odpovědi.
njn, co jsem čekala, že... místo zúžení výběru jest ještě přidána Y.R... kurňa..
Na HMF Y.R nevypadá až zas tak dobře.. ale popis metrový boban ( dodávám si : obalený květy ? ) mi připadá výsostně zajímavý
A k tomu ještě odvolání podobnosti M.Jeanne a M. Pavie...
Prosím, provedla-lis vymazání M.Pavie z loňského seznamu přání, mohla bys ji tam vrátit ? co ?