A jéje, "Hot Chocolate"... to je teda potížistka. Ano, tahle objednávka šla přese mě, loni na podzim až v zimě. Lottum stále otálel s odesláním, ještě že byl neobvykle teplý prosinec.
Bylo to nějak tak, že po objednání napsal, že může poslat všechny růže v listopadu až na Hot Chocolate, kterou má z jiného zdroje, a tu by pak zaslal zvlášť v prosinci. To znamenalo platit dvoje poštovné, tak jsme se jí vzdaly, protože jsme daly přednost včasnějšímu odeslání v jedné zásilce. K mému překvapení byly v lottumácké bedně, mezi zaslanými růžemi i "Hot Chocolaty"! Jsem se zaradovala, že Lottumák je teda pašák, že ji nakonec sehnal, a koneckonců to vysvětlovalo i stejně nakonec velmi pozdní prosincové odeslání. A on to nebyl pašák, ale frikulín!
Je mi líto, že se jedná o záměnu.
Kdyby ještě někdo stál o Hot Chocolate přese mě, můžu mu ji sehnat za 8 EURo v kontejneru u Casteels rozen. Pokud budu mít štěstí, zrovna pokvete, budu tak moci ověřit její pravost. Dovezla bych ji do Čech v druhé polovině srpna nebo pak až na podzim.
Edit: psala jsem to sem, abych navázala. pokud mě budete chtít přesunout do "Zámořských", kam PRAVÁ Hot Chocolate patří, prosím, udělejte to.