fanynka wrote:Právě mi naprosto zkazil náladu p. Šíp, protože napsal, že teď z jarní objednávky, kterou jsem mu poslala okamžitě, co zveřejnil jarní nabídku,
má jen 1 odrůdu = 1 kus. Posílat to poštou je nesmysl. Chtěla jsem 7 odrůd a 8 kusů - historické.
Zřejmě se urazil potom, co jsem na podzim nepřevzala balík (květnová objednávka), protože balík přišel skoro po týdnu, napůl rozbalený a růže pravděpodobně suché.
Pokud existuje nějaký extra recept, jak se s ním domluvit, tak mi ho, prosím, prozraďte, už jsem z toho na hlavu.
Stopro se neurazil, jsem jeho velmi pravidelný (a dobrý

) zákazník, a přesto má pro mě jen 4 růže ze 6 a jednu jen v 2.kat.
Ty jarní objednávky jsou vyřízeny podle toho, co opravdu má (co přežilo zimu) k odeslání.
Já jsem ráda, aspoň ušetřím, ale chápu, že díry na zahradě jsou k vzteku. Zkus napsat Dresle, jestli nemá ty "tvoje", nebo podobné.
Jinak, co se týká podzimního balíku, tak mně přišel rozbalený (ani ne chybou zabalení, ani ne chybou ČP, ale prostě moc velká krabice a víko se propadlo dovnitř a navlhčené růže rozmáčely lepenku), sice včas, ale nebýt "otepi" růží dobře zabalené, tak si někdo mohl vybírat na zahrádku.