Květa wrote:Amazonko, já ti nevím s tím novým podforem o austinkách. Už bych to asi víc nedrobila.
Osobně si myslím, že austinek mezi námi běhá asi nejvíce, pokud někdo bude chtít diskutovat o A.Darby, klíďo si založí samostatnou diskusi.
Jen jde o to, jak dlouho ta diskuse bude živá, jestli si ostatní budou pamatovat, že tu taková byla a přispívat do ní ( třeba po čase ).
Asi by to mělo i přínos o růžích, kt. má mnoho z nás... dát je samostatně.
Myslela jsem přesně to samé, jen jsem to asi blbě napsala

Prostě, že by u velkých témat (Austinky jsem vzala jako příklad, další by mohly být Tantau, Kordes, historické, čajohybridy...) by možná nebylo od věci udělat jim chlívek (větší - jako podforum), a do něj pak řadit i menší diskuze o jednotlivých růžích. Ono jich zase tolik nebude, ale pokud zmizí v jedné velké diskuzi, tak už to ztratí smysl - bude nepřehledné (sice tam zbyde předmět, ale vzhledem k tomu, že nefunguje vyhledávání, tak se bude muset pročíst celá diskuze, aby člověk našel zkušenosti s jednou růží. Někdy na to čas a chuť je, někdy ne.)
Konkrétně by byl chlívek RŮŽE a ten měl podchlívky třeba Austinky, Tantauovky, Historické....Ostatní moderní..., a v těch by pak teprve byly diskuze.
Odpadlo by slučovaní, diskuze založená ve špatném podchlívku, by se jen přesunula. Tak by se vyřešil i problém s megadiskuzí trvalky, prostě by to bylo podforum, a do něj se řadily diskuze o trvalkách - různé.