maggi wrote:Jde jenom o to, že potom tací jako já, kteří znalosti nemají budou odsouzeni psát do rubriky domácí zvířátka a počasí, protože se budu jaksi obávati psát jinam, abych nekazila úroveň.
Pokud jde o následné hodnocení typu jééé, to je krásné!!!, tak to je přesně to, co dělám například já. Pokusím se krotit a své projevy nadšení omezit. Zároveň je mi však líto, že autor obrázku bude ochuzen o můj projev radosti, byť poněkud infantilní. Bude li u mne pracovat autocenzura, napíši krásné, ale to zabere na webu stejně místa.
Nee, tak to myšleno vůbec nebylo. Jen jde o to, aby se na diskuzi o Delbardových růží neřešilo počasí, nebo pečení cukroví, či druh echinacey na fotce. Prostě aby to zůstala diskuze o Delbardovkách. A klidně do ní můžeš psát i jen o tom, že jsou krásné

o odbornou úroveň vůůůůbec nejde
A co se hodnocení fotek týká, tak opět nejde o "zákaz" psaní o kráse, ale o to, že se s tím zkopíruje daná fotka, a případně ještě víkrát, pokud někdo bude s krásou souhlasit

Já, pokud odpovídám k dané fotce, tak jí v citaci zmenším (čísílko za IMG v první hranaté závorce), tak je vidět, že reaguju na fotku, ale neroztahuju diskuzi opakováním stejné (a většinou velké) fotky.