Kamčule, katalogy jsou povětšinou hezká barevná věc na lákání nezkušených zákazníků. Už jsme mockrát rozebírali možnosti fotoshopu při tvorbě katalogů.
S těch, co stojí za to, můžu doporučit Austin a Westphal ( clematisy). Tantau jsem neobjednávala, ale taky by mohl být dobrý. U ostatních tebou zmiňovaných bych je brala hodně s rezervou.
Začínala jsem se zahradou před 13lety a klasicky jsem prošla obdobím objednávek u lukonů ( tenkrát to byl LG), Starkla i Bakkera. Utratila jsem spousty peněz za kytky, ze kterých mám dneska pár kusů.
Jestli můžu radit, nakoukni do diskuse o zahradnictvích a pročti si, která jsou dobrá ( většinou zasílají na dobírku) a kterým se obloukem vyhnout. Dneska se dá spousta kvalitních trvalek sehnat i v běžných zahradnictvích. Ceny bývají různé, ale věř, že se moc nevyplatí kupovat kytky, které jsou na internetu nabízeny okolo 15-20,- Kč, většinou jde o velmi nekvalitní rostliny. Jednu dobu takhle LG zasílali dokonce jen kusy rostlin ( případně jen kořeny) zabalené v pytlíku s rašelinou... Když si v zahradnitví koupíš za 35,- pěknou košatou trvalku , půjde povětšinou rozdělit na několik kousků, takže vlastně vyjde levněji.
Patří to asi do jiné diskuse, ale nedalo mi to

.