Jarko,přesně jak píše Jana.Já když jsem před třemi lety náhodou zabrousila na Krásné růže,tak jsem na zahradě měla růže pouze čtyři.Začala jsem si všechno tady pročítat a prohlížet a bylo vymalováno.Celou zimu jsem tady byla naložená.Pak jsem začala objednávat a sázet na záhony co už byly založené,jenže ouha-za chvíli nebylo kam,protože mám i dost trvalek a křáků,kterých jsem se zbavovat nechtěla.Tak jsem ukecala manžela,který stejně frflal,že každej týden seče půl dne trávníky,tak jsem zabavovala(teď už hučí,že kam se hne jsou růže,že chodí orvanej a podrápanej-to já taky

a že s výsadbou růží končím.První záhon jsem zakryla černou textilkou a tluču se do hlavy-plevel stejně prorůstá-sice ne tolik,ale zase takovej hit to teda není.Navíc protože mám ráda hosty a mám je na skoro všude,tak jak se rozrůstají,musím tu textilku furt odtrhávat.Další záhon jsem ryla.Drny jsem vozila na kompost a dřina jak blázen.Byla jsem z toho zmakaná jak cikánský housle a řekla jsem si,že takhle už nikdy ne!Pak jsem někde vyčetla o kartonech a protože v práci máme bez potisku velký proložky,tak jsem si je navozila a další záhony už dělala takto-rovnou na trávník,aby se trochu překrývaly,zatížit čímkoliv a pak na to dávám posekanou trávu-máme ji pořád ještě dost.Za rok už jsou kartony rozložené a je to.Myslím si ale,že do už založenýho záhonu by to bylo celkem pracný,ale textilku bych už v životě nikam nedala.To radši na kolena a pleju a pleju