Luci, ja se rozhodne nezlobim.
Pravda je, ze rozdil na fotkach asi neni zatim tolik videt, ale ja v realu ho vidim. Nemam fotky pred tim podzimem, ale zakladem opravdu byl plevel a listopadky, denivky a to zlute vysoke (nevim ted nazev) a zplanele ruze. Vetsinu roku to pusobilo neudrzovane a nedaly se zasadit dalsi kvetiny, okamzite je plevel prevalcoval.
Pravda je, ze ja to chci zarostle. Mit sterk nebo kuru a mezi tim par kyticek neni nic pro me. Ale chci mit plno barev, ruzne vysky (coz zatim moc neni, neb vsechny rostlinky jsou jeste male). Chtela bych, aby se ty "barevne fleky" behem celeho roku stridaly a porad tam neco kvetlo.
Zatim je to takovy mismas, protoze vetsinou efekt udela skupinka stejnych rostlin nez sem tam jedna. Jenze jak jsem psala, zatim si nemohu dovolit jich poridit vic od stejneho druhu a chci si je casem namnozit.
Stejne tak mohou trochu chaoticky pusobit letnicky, nektere se tam objevily po letech, kdyz jsme zryli zem (jako treba amarant) a mne se libily, tak je chci letos nechat na seminka, nez je vytrham. U nekterych jsem neodhadla jak budou velike. Treba v te lichorerisnici se skryva ruze a jakmile odkvete a ziskam seminka, tak ruzicku osvobodim.
Toz tak pro vysvetleni.
A chapu, ze kazdy vnima krasu jinak a kazdemu se libi jiny typ zahrady.
Ja to taky jeste podle svych predstav nemam, ale to proc jsem se podelila, je, ze se to pomalicku meni a ja z toho mam radost.