Kiko, fandím ti

. Ono je nejdůležitější přijít na to, jak to chce člověk mít, aby byl spokojený ( alespoň po nějaký čas, než se zas někam posune

).
A když už to jeden ví, tak to chce pár let trpělivosti, než to do té podoby doroste. Zvlášť u keřů a růží to prostě rok, dva ( i tři) potrvá, než začnou vypadat tak, jak by měly.
V půlce první sezony je tedy ještě hodně brzy na hodnocení toho, jak to vypadá, či jak se to povedlo. Důležité je, aby bylo vše zasazeno na místech, kde se tomu bude dařit, aby časem nevznikly díry tam, kde nebyly plánovány. Takže Ti Kiko přeji hlavně, aby kytky rostly tak, jak sis představovala a aby bršlice pokud možno chcípla úplně

.
Jinak, krom toho, že každý má jiný vkus, tak má taky jiné potřeby. Mně se např. líbí mnoho různých zahradních stylů (některé moc), ale nedokázala bych se všemi být šťastná. Dělám si zahradu hlavně pro svoji radost a to je pro mě nejdůležitější. Je to možná sobecké, ale je to tak. V podstatě je mi úplně fuk, jestli se to líbí někomu jinému. Nikomu to nenutím a na pochvalu nečekám. Když už sem dám nějakou fotku, tak prostě proto, že buď mám velkou radost a chci se o ní podělit, nebo mám za to, že by to někdy pro někoho mohla být užitěčná informace. A v neposlední řadě "plním databázi", kterou často nejen já používám. V tom je myslím hlavně toto fórum užitečné (fotky z radosti bych zrovna tak mohla prostě cpát na FB

).