Láďo, a neudržím se...

, vracím se k tvé poznámce ohledně nových TH od Draegarů.
mám vůči nim v podstatě tři výtky, jedna je nepodstatná, dvě mi vadí - jedna více, druhá méně.
Nejspíš se TH týkat nebude, přesto napíšu ( aby se vědělo )
brala jsem od nich 3x.
Poprvé OK, osobní odběr. V dodávce byla jedna záměna, docela se cukali ohledně reklamace ( když už ji uznali, tak chtěli - odečteme při příštím nákupu, nakonec poslali na účet )
druhá věc mne krká více. Počítají pro Ost zákazníky balné. Cena zakázky se zvýší tuším o 25 E.

. Zbytečné.
a třetí, nezávažnější. Pro mne, teda. Ačkoliv objednáš prostokořenné sazenice, bez varování, jakékoliv korespondence, upozornění, se stává, že některá růže přijde kontejnerovaná. Tzn. vlastně o rok starší. TH by z toho mohly ( i ) profitovat, Austinky jsou bez problémů ( jsou v origoš A. velkém květníku )... ale jiné...
Mně byly dodány ( 2 dodávky ) v kontíku Charleston a B. Doux. O B.Doux jsem už zde psala, pro popínavku 3 l kontík považuju za příšernost. Charleston zase přišel s nevyzrálými ( úplně čerstvými ) výhony, samo pomrzly i v té předloňské nezimě, pak nedohnaly růst loňskými vedry ( rostly až zase na podzim, o5 nevyzrály a jsou pomrzlé ).
B.Doux jsem už odepsala ( je po něm, pokud vůbec ještě obrazí, tak to bude trápení pro něj i pro mne ), Charleston se odebírá do kopru též.

Austinky fajn, ty rostou.