dresla wrote:Jevgenijo, Atlantis z odkazu se mi moooc líbí. Ta modrá nevypadá jako Wooly Bully, spíš bych tipla právě na El Nino. Odvozenin od Halcyonu a June je spousta, jsou to nádherné tuholístky. Mám sesazené dohromady Touch of Class, June a Katherine Lewis a poslední jmenovaná roste nejlíp. Nejhůř přibývá June (je přisazená o rok později).
Mmmm dekuji za foto Touch of Class je hezky, tak že jak na to koukam hostam odvozenym od Halcion to spolu moc sluší. A četla jsem rusky forum a taky psaly že to vypada na El Nino:laugh: ale paní pořad si mysly že to je Wooly Bully. Vubec se tomu ne divím hodně host vypadaji podobně a je to hádanka , par takovych mám na zahradě a taky nevim co to je.

Zatim hodně planuji a chci to mit sladěne, a už se vyrovnávám s tim že na krásu je třeba počkat. .
Ješte jestly mužu dovolit maly komentař, Dreslo K. lewis spolu s tmavou travičkou (vubec nevím co to je) vypada moc atraktivně, možna že bych stalo za to vyměnit hraškově zelenou heucheru za nejakou tmavě červenou nebo švestkovou zduraznilo by to hosty. Atlantis mě taky připada atraktivní ale spiš jako solitera, nevím kdo bych pro neho byl vhodny partner( myslym hostu).