HonzaPM wrote:Emilko díky, nádherný precizní lem záhonů. To se to musí sekat jedna dvě.
Letos jsem snad už ve fázi, kdy bych se k nečemu podobnému mohl začít dopracovávat.

Z čeho máš, prosím, vzadu ten zelený živý plot? Jak často stříháš? A co to kolo, kolečko napravo?
To je tůčko anebo dekorace? Mám dotazů, viď? Už mlčim...
A těch adeptů na krásné zahrady a alba o nich mám povícero, že Emilko, JaninkoH, Danate,
Varouchu, Kájo, Květo, Dreslo, Lenpel, Mirku a všichni ostatní, aby v tom Maggi nebyla sama.

Emilko, máš krásnou zahradu, slintám. Tůčko jsem neznala, my tomu říkáme radvanec, už jsem slyšela i kotouč.

Habr máme ze strany od sousedů taky a je úžasnej, krásná barva listů, hustej, hezkej i v zimě.
Honzo, tys mě rozesmál, já mám asi tři nezapojený záhony, holou pergolu a nedokončenej chodník a plot. K tomu neduživou magnolii, která se mnou nemluví, a další dvě magnolie, který budou po dlouholetým moření ve vápenitý půdě ještě několik let na jipce.

Udělat za takových podmínek slušnou fotku, není nic snadnýho, zvlášť kdyz na mě odevšad vykukuje kompostová halda.
Posílám jednu, kde je záhon zakládaný asi před třema nedělema, největší parádu dělá živý plot od sousedů.