Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání

Re:Dělání, dělání 19. čen 2010 08:20 #9715

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Teda Jájo, to je prostor k realizaci ... a ty domky ... hlavně, aby je aspoň dostavěli když už je povolili. My jsme 10 let koukali naproti přes ulici na rozestavěnej bytovej dům ... úžasný pohled na staveniště.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 19. čen 2010 08:24 #9717

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Zdenko ty domky jsou apartmány na prodej...raději to nebudu komentovat, ale zatím není nic prodané možná budem koukat na prázdné, jediný klad jsou asfaltky po areálu vnouček se tam učí jezdit na kole. Prostor je to veliký, ale musí kolem domu být průjezd pro traktor s vlelem když mi přivezou dřevo a plac pro fotbalové hrátky, to pak květena trpí. A taky parkoviště pro spoustu aut a tábořiště když se sjedou kamarádky z week.cz
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 19. čen 2010 08:28 #9718

• zdenka
  • Platinum Boarder
... trochu jsem se trefila co ... na prodej teď reality moc nejdou ... holt začít zakládat vysokej živej plot a modlit se za slušný příští sousedy ... držím palce.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 19. čen 2010 08:31 #9719

• jaja99
  • Platinum Boarder
Je to šíleně drahé, alespoň v rámci našich finančních představ.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 19. čen 2010 08:40 #9723

• zdenka
  • Platinum Boarder
... asi pro každého s normálním zaměstnáním. Nevím, kde je u vás, ale podobné např. na Šumavě ... malý byteček za pár milionů ... bohatý si to nekoupí a ostatní ... mimo cenouvou kategorii ... než aby slezly s cenou raději nechají rozestavěné ... kdo se na to má koukat, že jo ... bohužel nic stím nenaděláš.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 19. čen 2010 08:43 #9724

• jaja99
  • Platinum Boarder
U nás jsou Orlické hory, tradičně chudý region, taky myslím pro chudší neaceptovatelná cena, pro bohaté to není lákavá lokalita a velikost apartmánků jim nemůže vyhovovat taky..... Podle mě zničené pozemky a vyhozené peníze. Nebo ulité???? Kdo ví?
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 20. čen 2010 01:34 #9842

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Jajo, díky za snímky, máš teda parádní rozehnání. A srny se k vám tedy nebojí?
Z fotek to nevypadá na nějakou samotu atd. Holky z Weeku u tebe fakt stanujou? :)

A helemese.... Svátek má Květa. Takže líbačkááááá. Decentní, jasan. :laugh: :kiss:
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 20. čen 2010 08:12 #9859

• jaja99
  • Platinum Boarder
Honzíku samota to není, ale místa fůra a sousedi na dobrou distanc. Jooo Lada u nás při každém srazu stanuje a Drahuška taky stanovala. Když máme sraz všichni se vejdou zaparkovat :-)
Srny, srnci a zajíci se nebojí, občas si udělají kaliště i divočáci
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 20. čen 2010 09:48 #9867

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
jájo to je kus, jenom to posekat v tomto počasí :laugh: :laugh: Na takovém prostranství není kytek nikdy dost , vid? ;)
Já teď chodím okukovat zahradu k jedné starší dvojici kousek od nás, asi se rostlinami živili nebo ještě živí, ale nikdy je tam nechytnu, abych navázala řeč :laugh: , tak mám stále kam chodit s kočárem. Mají úžasné kosatce a pivonky. Myslím měli i hodně tulipánů, ale není toho ze silnice moc vidět. :dry: :dry:

Posílám poslední akci mého manžela, dláždění pod houpačkou, dětičky tam vždycky vydřeli trávu až do hlíny a byli jako čuňátka :laugh: :laugh:
Je odtud nejlepší výhled na původní okrasnou část zahrady.
Mám otázku, je to docela dost ve stínu, vysadila jsem tam montany, ale přes zimu omrzly a když začaly obrážet tak dílo dokonali slimouši. Přemýšlím o nějaké růžičce, ale nesměla by mít trny nebo minimálně, ne moc vzrůstná ( tak do 2m ) a vhodná do polostínu. Remontující a nejlépe drobnokvětá, barvu bych chtěla bílou nebo hodně světlou. Myslím, že to asi nebude reálné, prosím o vaše tipy.
DSCN6642.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 20. čen 2010 10:02 #9869

• jaja99
  • Platinum Boarder
Jo to sekání je krapet náročný, už mám 3x posekáno a projela jsem benzínu a oleje tak za 600 hiii jojo každá sranda něco stojí. Sekačku mám jen normální, žádný traktůrek, zvládá to moje asi 8 let stará Alco maslím 45 cm samo s pojezdem, to bych se udřela je to mírně do kopce.
Emilko krásná houpačlaa celé zákoutí je moc hezké. Ráda se Vám všem dívám do zahrad a užívám si i vaše radosti z rozkvetlých zahrad.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa