Romíku, pardon, už to vidím. Já myslím, že kdybys postříkala tím Hycolem i neředěným, tak seto nemůže spálit.
Ale radši to nezkoušej, ano? Jednak by ti vystačil jen na málo kytek a druhák radši za slunných dnů nepokoušet osud.
Gabreto, nechci šířit fámu, že Hycol (maloobchodně) končí, ale došel jsem k tomu tak, že už dobře druhý rok
mi ho u nás v květince nechtějí/nemůžou objednat. Dřív mi ho objednávali a dodávali normálně, i mi dávali na výběr,
bylo/je ho několik druhů (buď základní širokospektrální anebo potom s převahou jednotlivých prvků).
Takže poslední dva roky ho prý jejich dodavatel nemá, mít nebude a ani sehnat ho jinde není možné.
To samé mi tvrdila slečna v Plzni v Jiřině a když k tomu přičtu ty internetové "doprodeje", tak by to tak odpovídalo.
Lenpel, krtek a plynný chlor - když neškodí z Dursbanu (a sypu ho opravdu do bezprostřední blízkosti kytek, někdy i dopadne i na listy),
tak by nemusel škodit ani ze Sava. Ale na co tam lít hned Savo, když lze pořídit ten Dursban, který kytkám neškodí - ozkoušeno.