s tím mlékem dělali pokusy již soudruzi v Dederónii ( blahé paměti ). Taky s řepkovým olejem ( s ničím nemíchaným ).
Gabreto, jojo,

, taky jsem měla trysku plnou lecitinu ( byla jsem BIO, ale postřikovač šel do odpadu ). Odér zkaženého mléka musí být něco. Pokud pokropíte, pls, reference jak dlouho setrvával, ju ?
Lanling - netuším, zda jsem tvrdé jádro.

Trochu mi uniká smysl - proč draselná sůl, proč teď draselná sůl. V půdě ti byl diagnostikován nedostatek draslíku ?
Osobně se těmhle jednoprvkovým hnojivům snažím vyhnout.
Jinak síran draselný teď by použit být mohl ( ale nevím proč ), chlorid draselný na podzim.
Romano,

. Nezkoušela jsem, ale myslím, že kdybys nalila koncentrovaný ( jak píše Honza ), taky by se nic nestalo. Pokud dobře počítám, pak jsi použila 4x silnější koncentraci než je udáváno. On Hycol snad ani není hnojivo jako takové bráno, spíš jako podpůrný prostředek, fungující zároveň jako smáčedlo. Pokud tedy máš Hycol Z či nějaký z těch prvkových, nikoliv nPK. Možná se ti listí popálilo jen "lupou efektem".
Včera jsem Hycol objednávala z toho netového obchodu výrobce ( odkaz Amazonky ), dneska mi přišlo vyrozumění, že objednávka vyexpedována v plné výši.
Teď jsem se zeptala, jak to s Hycolem bude do budoucna, snad odpoví.
Pokud byste se někdo chystal objednat od Sigy přímo z netu, pls, zeptejte se ( je tam na to kolonka - doplňující dotazy )