Judy, ano, do každé jen jednu. V létě jsem na hlínu v květináčích ještě postavila květníčky s petunkami. Vypadalo to pěkně, jednak to kvetlo, jednak to stínilo hlínu v květináči. Většina z nich ( petunek) prokořenila do hlíny, ale v té části, kde ještě nebyly kořeny růže, tak si myslím, moc nekonkurovaly

.
GdF bych do nádoby dala jen v tom případě, že je to slabá sazenice a měla by přijít do zadní partie záhonu mezi vysoké kytky. Už se mi několikrát stalo, že první rok se popínavka moc nesnažila ( loni např. Giardiana vydržela celé léto na 30cm) a mezi vysokým okolním porostem by mohla strádat. Pak by jí ten náskok mohl přijít vhod. Ale snažit se jí v tom pěstovat pořád, to asi ne. Ona, ne, že by to nezvládla, prostě by byla menší, ale on ten kontejner je pro ně nepřirozený, bude trpět stresem a bude náchylnější k nemocem, takže nebude vypadat moc hezky. Měla jsem loni v kontejneru třeba Innocencii. To je malinká růžička, myslím, že v zemi by kořeny nezabraly o mnoho víc místa než v tom obrkvětináči. Takže když se uhlídá zálivka a teplota hlíny v květináči ( v tom loni pomohly ty petunky), tak zas tak moc nestrádají. Ale GdF je od nátury velká kytka, bude potřebovat hodně místa pro kořeny, takže se bude stejně nejspíš snažit projet kořeny spodem do hlíny