na jednom z videí jsem narazila na zahradnici Carol Klein
- je to seriál o roku na její zahradě. Zatím jsem u 2. dílu, ale je to moc zajímavé, jsou tam ukázky, jak se zahrada mění v průběhu roku a taky řada užitečných a zajímavých praktických ukázek z jejho zahradničení -např. teď mě zaujalo, že ona tulipány pěstuje vždy pouze v nádobách. Přijde mi to jako supr nápad - mám problém s vyndaváním cibulek a hlídat po zatažení, kde jsou cibule, abych si to nerozrejpla, když se snažím zasadit nějaký letní úlovek ze zahradnictví. A usychající listí taky není žádná krása...
Je to pěkné pokokání i pro ty, kdo anglicky moc neumějí
Jani, tenhle seriál je super, za dlouhých zimních večerů jsem ho už sjela několikrát tam a zpět Jen mne trochu provokuje fakt,že to musím zkorigovat z těch subtropů skoro odva měsíce.
Ty tulipány, nevím vnašich podmínkách by ty květníky asi promrzly, ne...? Když jsem zapomněla mísu určenou k rychlení přes zimu kdysi venku, nic moc z ní na jaře nebylo...
Vlaďko pokud máš nějaké zajímavé odkazy, sem s nimi .
Tulipány by asi venku pomrzly, myslela jsem je zkusit dát do garáže nebo sklepa nebo skleníku, korigovat se musí víc věcí na naše podmnky, ale jinak moc inspirativí, že ?
Jani, díky za úžasné video! Paní je moc šikovná, zaujalo mě, jak do všech vysetých nádob sype nahoru štěrk. A ten střihoruký Edward nemá chybu .Devon jsem navštívila několikrát, je pravda, že zimy jsou hodně mírné ve srovnání s našimi, ale od oceánu taky občas hodně fouká. Určitě mám chuť vidět i pokračování.