No po letech všelijakých náhradních řešeních, pěstování v nádobách, pidizhoncích a tak, mám letos na zeleninu k dispozici čtverec 9*9 metrů krásné zeminy. Takže co jsem nepěstovala, protože nebylo kde, tak najednou můžu. (V jednom rohu teda už sedí Ferdinand Pichard, protože bez růží by to teda nešlo.) Uvažuju, že opět zkusím vyset chřest - loni mi manžel piplané sazeničky usušil... Ráda bych mangold nebo špenát, protože toho máme velkou spotřebu. Láká mě pórek, ten jsem doma ještě nezkoušela. Fazole keříkové určitě nejaké zkusím. Budu muset vymyslet, kde a jak budou cestičky a nějaký osevní plán, abych to mohla střídat. Chci spíš zeleninu pro přímý konzum a do mrazáku.
Jinak letničky, padly mi do oka ty nové nízké slunečnice a modrá směs všelichy. Taky svazenku pro hmyz a pestrovka by se mi hodila k růžím.

Já jsem takový sběratel. V diskuzi o šití jsem se dočetla, že nakupování látek a šití jsou dva různé koníčky. V mém případě nakupování a sběr semínek a vlastní setí jsou taky dva koníčky.