Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 26. dub 2016 20:48 #306171

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Jéžiš,tady je objektů k pomuchlání,jeden by se umazlil :woohoo: Naše psice kočky prohánějí,teda Máša tak,aby je nedohonila,jen ze sportu.Kikina na plný pecky,ale sousedovic kocour z ní má prču.A byla bych moc zvědavá,co by se stalo,kdyby se zastavil a prskl na ni.Asi by dopadla jako nebožka Ťapinka,ta byla taky za hrdinku,hnala za ním(tenkrát měli bílého chlupáče,velkého jak špic)přes zahradu,on se otočil a s ocasem vztyčeným jak chochol,se jí důstojným poklusem vydal naproti.Ťapka otočku,ocas protažený pod břicho,ječela,že to rvalo uši a vyfičela schody domů.Nám tekly slzy,to byla situace :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., sany, Jarka, Jikra, Ajka, JUDY

Kavárna u Krásné růže 26. dub 2016 20:48 #306172

• Gabča
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3236
Judy, krásný radgolky. :kiss: Jak jsou starý?
Z těhle krasavic asi taky lítaj chlupy všude, co? :silly:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kavárna u Krásné růže 26. dub 2016 20:56 #306174

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Nedaří se mi poslat fotky, pořád mi to padá, teď se mi to zdublovalo a zase bez fotek, i když už to ukazovalo 100% - nevím, co se děje, tak se omlouvám za zmatky a zkusím to zítra :) .
Poslední úprava: 26. dub 2016 21:18 od JUDY.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 26. dub 2016 20:58 #306175

• JUDY
  • Platinum Boarder
Jo, ti naši jsou plemeno ragdoll - a Gábi, jako koťátka vypadali úplně stejně jako Vaše. Ale mají delší srst. Jinak je máme taky jen doma, taky zavíráme, taky číhají u dveří, pouštíme je na balkon, na zahradě je musí někdo hlídat, tak to je taky vždycky jen na chvilku. A vysávám a vysávám a vysávám ...akorát já nemám doma rockery :laugh: . Ale nevadí mi to, mám je moc ráda. Jsou úžasní k dětem, proto jsme si je pořídili. My rádi cestujeme a taky jsme dost zaměstnaní, takže pejsek by u nás trpěl, kočky jsou teď už ve smečce spokojené a tcháni je obstarají snadno, když nejsme doma - s pejskem by to nebylo tak jednoduché. Ale Vaši pejsci jsou nádherní taky. Kočky máme 3 - mámu, tátu a mimi :whistle: / další už nebudou/.
Angela

Eda

Shelby
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Kavárna u Krásné růže 26. dub 2016 21:10 #306178

• Gabča
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3236
Jéé, vidíš, já si myslela, že na 2 a 3 fotce je ta samá. Tak tři jo? No, to se nenudíš. :P

Mišpule, no dovedu si to živě představit. Oni bafani, čím menší, tím víc si dovolujou, ale jen do doby, než ten na opačný straně zaujme bojový postoj. :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 26. dub 2016 21:33 #306181

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Ťapka byla mix,mamka čistokrevná jezevčice,otec neznámý.Ťapi byla jezevčík na trochu vyšších,nezakřivených pacičkách,kocour byl větší :)
Číču bych taky ráda,ale J. nechce a je tu i dost velký provoz.Starala jsem se aspoň o sousedovic koťata,trojka byla u nás furt,páč doma měla krušný život.Krmila jsem je,na zimu zateplila a vystlala býv.králíkárnu.Tam na ně čuby nemohly,protože to bylo ve slepičárně(t.č.už bez slepic).Večer jsem zahnala psice domů a měli jsme milostnou půlhodinku :) Náruč mi nestačila :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra, Ajka, JUDY

Kavárna u Krásné růže 27. dub 2016 06:16 #306195

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Čítam si to tu ako terapiu, ďakujem Vám všetkým odrazu, krásne fotky, milé komentáre.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Kavárna u Krásné růže 27. dub 2016 11:35 #306228

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Nadherna zviratka, ale uz toho nechte. Zatim odolavam jakemukoliv natlaku poridit neco domu. :cheer: :cheer: :cheer: Po takovych uzasnych fotkach bych mohla povolit a nechat se ukecat. ;)
Ale jednou, az budeme v duchodu (pokud se ho dozijeme) si taky neco poridime. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, JUDY

Kavárna u Krásné růže 27. dub 2016 12:25 #306230

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
Judy, nádhera. A ty oči... U tatínka máme také dvě kočičky a náš Monťas, (bišonek), je zbožňuje. Malou prohání. Na velkou, která se ho nebojí, si netroufne. :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 27. dub 2016 17:42 #306250

• JUDY
  • Platinum Boarder
Holky, do těch očí jsem se zamilovala. Dcera byla tehdy hodně nemocná, tak jsme kočičku koupili jí.
Matka rodu: Shelby- 7 let

20160426_165256.jpg

Edward -bude mít 6 let, je úžasně komunikativní a vrní tak silně, jako když vrčí traktor :)

20160426_164756.jpg

Angela - bude mít 4 roky -potomek, narodila se císařem a veterinářka mi ji položila na dlaň - měla 80g, do druhé ruky mi dala kočičí sunar a lahvičku a nashledanou -proto je nejrozmazlovanější, ale je jak pejsek, všude chodí za mnou - a teď mi zahřívá nohy :whistle:

20160426_164742.jpg
Poslední úprava: 27. dub 2016 17:43 od JUDY.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JitkaU2, sany, mišpule, Kika, Jarka, Jikra, Ajka, alenak, Marta, Smuma
Moderátoři: Eva L., Květa