Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 27. dub 2016 21:13 #306286

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Máte krásné kočky ;) , u nás po samých zrzavých chlapech loni nastala neplánovaná změna a máme dvě kočičí slečny.
Musím konstatovat, že soužití s kocourama je v mnohém jaksi jednodušší. Ty holky jsou prostě na nás nějaké složité :P , ale zvykáme si B) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule, Marta, JUDY, Smuma

Kavárna u Krásné růže 27. dub 2016 21:57 #306295

• Smuma
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 186
Všechny jsou krásné, já měla vždy jen venkovní, ale chočené mazlíky, pak jsem šla na školu(pak práce, stavba) a neměla na ně čas, stará garda postupně odešla a nové přírůstky nevydrží(bydlíme u frekventované cesty, něco asi i myslivci,jed)vypiplám je a během dvou let jsou pryč :sick: teď nemám žádnou, kotě mi na podzim pošlo a dcerka ještě pořád opakuje Ferda umžela,
nějak se mi nechce další piplat, protože soused má dva kocouří rabiáty, kteří to tu vzali za své a mrňouse by vyfackovali :( , ale po hebounkým kožíšku se mi teda stýská
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule, Jikra, JUDY

Kavárna u Krásné růže 28. dub 2016 06:01 #306303

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
já už zvíře ani náhodou . ;) kocoura nám kdysi někdo otrávil a psa roztrhala sousedova vlčice. neměli jsme ještě plot a naše vyběhla na 2x větší fenu . tu hrůzu už zažít nechci . ale máte je krásné :up
Poslední úprava: 28. dub 2016 06:02 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kavárna u Krásné růže 28. dub 2016 09:38 #306318

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Jana V. napsal:
Máte krásné kočky ;) , u nás po samých zrzavých chlapech loni nastala neplánovaná změna a máme dvě kočičí slečny.
Musím konstatovat, že soužití s kocourama je v mnohém jaksi jednodušší. Ty holky jsou prostě na nás nějaké složité :P , ale zvykáme si B) .

Jani, a co fotečky Tvých krasavic, nebyly by? A v čem vnímáš ten rozdíl mezi kočkama a kocourama? To by mě teda zajímalo... musíš odhánět nápadníky :woohoo: ?
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 28. dub 2016 09:53 #306321

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Gabčo, Tví kočičáci jsou nádherní, já jsem vůbec nevěděla, že tohle plemeno může mít taky takové vybarvení...jasou úplně jak plyšoví...jo a na ponožky a rockerské černé oblečení je super úžasnej vynález sušička na prádlo - manžel ji koupil nedávno, tak jsem si říkala, že ji nepotřebuju, že nebudu snobská a budu ji používat jen v zimě, když nemám kde věšet prádlo...ale teda - chvála všem chlapům, kteří vymýšlejí takové vynálezy jako pračka, myčka, sušička - pro majitele kočičáků v bytě je to vysvobození od útrap- fakt- ten filtr chlupy vychytá - ponožky a ostatní oblečení jsou jako nové, odchlupené a navíc skoro nežehlím, jen skládám.

Jikro, Birma byla můj prvotní sen- nádherné vznešené plemeno. Bohužel v tu dobu byla finačně nedosažitelná. Ragdollí koťátko se dalo pořídit i za polovinu cenu birmy, nevím jak je to teď. Fotka té bratrovy je samozřejmě skvělá / jako všechny Tvoje fotky /- třeba ta fotka pejska na cestičce mezi lopounama devětsilu- ta byla taky od Tebe ne? Teď ji jak na potvoru nemůžu najít, ale myslím, že to byl Broček :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Kavárna u Krásné růže 28. dub 2016 12:44 #306328

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Judy, bratr birmu dostal, má ještě další dvě kočky, obě popelnicové, našli vyhozená koťátka, tak si je vzali a teď mají tři dlouhosrsté kočky, vypadají úžaasně, jako čistokrevné, J.
DSCN0543.jpg

Jo, na dobrý fotky jsem si pořídil kompakt, protože já to moc neumím, tak aspoň klamu tělem, J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Jarka, alenak, Gabča

Kavárna u Krásné růže 28. dub 2016 14:52 #306329

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Důstojnost sama.Já jsem JÁ !!!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Kavárna u Krásné růže 28. dub 2016 18:11 #306339

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
JUDY, já ty nové kočičky zatím ani nefotím, pro mě je odchod zrzků pořád ještě moc citlivý, prostě se snažím na ně moc nemyslet. Fotky snad někdy časem, omlouvám se.

Jinak, kluci mi přišli, že se tak nějak lépe mezi sebou snesli, ani nebyli ze stejného vrhu, v jednom případě dokonce prostě chodil ( zřejmě potomek našeho zrzavého briťáka) tak dlouho na návštěvu, až tu zdomácněl a náš původní kocour ho přijal a byli schopni ležet spolu v pelechu, vzájemně si myli hlavy :P , prostě pohoda.
Tyhle holky spolu tak nějak furt soupeří zřejmě o postavení ve smečce? Nejsme na to za ty roky zvyklí. Doufala jsem, že kastrace to změní, ale spíš se to zhoršilo. Nakonec se to vyřešilo, když jsme je začali pouštět na zahradu, přijdou tak utahaný, že na vzájemné sváry už asi nemají sílu ;) .
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 30. dub 2016 14:22 #306422

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Luky, koukám, že u vás je už tak teplo, že se tam začalo s koupáním.
I když... ten motorkář tam vlastně skočil oblečenej, tak voda byla
na jeho gusto asi ještě drobet studená... :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš

Kavárna u Krásné růže 30. dub 2016 20:31 #306429

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11815
jo Honzo to bylo přímo u nás - blb , opravují silnici a tvoří se tam kolony , hlavně že si pomohl
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM
Moderátoři: Eva L., Květa