Děkuju Mišpul, teda Ty jsi znalec

,jsou to opravdu "hadrové panenky- rag doll" - vzpomněla jsem si, když byla Šelbinka malinká - náš syn byl taky malej - měl 3 roky - a usnul s ní v křesle. Pak jsme se zhrozili,když jsme zjistili, že ji zalehl -mysleli jsme, že je stopro mrtvá - když jsem ho zvedli, tak pod ním ležela a spala taky - úplně placatá

. Oni opravdu povolí svaly, že jsou úplně placaté a měkkounké. Vždycky, když přijedu k mamce, nemůžu si zvyknou na ten habitus normálních koček - připadají mi pak jako kostnaté. No, říká se o nich taky, že je to pes v kočičím kožichu - a opravdu za námi chodí neustále jako pejsci a u všeho musí být. Tak mi aspoň není tak líto, že pejska bychom teď nezvládli. K dětem ideální, protože skoro nepoužívají drápky, radši utečou, než by jim ublížili, když je třeba tahají. Kolikrát mám problém, abych se o některou nepřizabila na schodech, když se rozhodnou všechny naráz, že jdou se mnou dolů

.
Gabčo - a na Tvých fotkách, která je ona a která on? A jaké je to teda plemeno a jak je máš Ty dlouho? V ostatních plemenech koček se moc nevyznám..