Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Re: Kavárna u Krásné růže 25. říj 2012 21:22 #284707

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Já ti z toho,že nic nebude, byla nějaká nervózní.Přeorala jsem celý záhon kvůli nováčkům a teď NIC.Tak jsem si řekla,že aspoň do pozadí něco vyberu.Jsem nějaká ujetá na světle růžovou,tak to tak vyladím ;)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka

Re: Kavárna u Krásné růže 25. říj 2012 21:42 #284708

• evai
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2679
Mispul, v podobny situaci jsem byla vloni na podzim, na jare jsem na volny mista sela krasenku, uz to ale NIKDY neudelam:) :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 06:15 #284714

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Přemýšlela jsem, co bych dělala s vykopanými dírami, kdyby nebyly růže, co jsem chtěla. Já bych ty džuzny snad nechala prázdné do dalšího roku, protože při představě, že je jen tak zasypávám,když jsem při jejich vykopávání skoro vyplivla duši, na mě jdou mrákoty. A ještě k tomu poslouchat hloupé pindy zbývajících členů rodiny. To tak! Snad budu mít štěstí a až na malé změny dorazí vše, co jsem chtěla. :up Už se strašně těším!
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 09:53 #284717

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Ja se desne bavim stesky na prazdne diry. Uz jsem ted zasadila 52 ruzi, a jeste kolem 20 cekam, a kolem 30 zustane pres zimu v nadobach. Fakt bych rada par prazdnych der :D
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 11:20 #284723

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
amazonka01 napsal:
Ja se desne bavim stesky na prazdne diry. Uz jsem ted zasadila 52 ruzi, a jeste kolem 20 cekam, a kolem 30 zustane pres zimu v nadobach. Fakt bych rada par prazdnych der :D

Amazonko, to je teda síla ! :ohmy: Jen při té představě mě bolí záda a už i proto, že si asi umím představit terén, který osazuješ. Obdivuji tě a držím palce. :up :up :up
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 12:20 #284725

• amazonka01
  • Administrator
Eva L. napsal:
amazonka01 napsal:

Amazonko, to je teda síla ! :ohmy: Jen při té představě mě bolí záda a už i proto, že si asi umím představit terén, který osazuješ. Obdivuji tě a držím palce. :up :up :up
Evi, mam vyhodu, sice tu mam jilove podlozi, ale nad nim je piscita a urodna puda. Takze diru mam za par minut, a na jare sazene ruze (dve jsem presazovala) udelaly asi 15 cm novych korenu, cili parada.
Jen tedy, mam to krapet nahnoucane. Zase to bude krasne hned ;)
Poslední úprava: 26. říj 2012 12:22 od amazonka01.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 12:21 #284726

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
A vám už Dresla něco potvrdila nebo odmítla? Mně nejvíc vadí, že vím, že nevím .....

Ze své objednávky jsem v nabídce našla jednu, odeslala jsem dotaz na dvě jiné ze seznamu a nemám žádnou zprávu.
Tak já ti nevím, Karle, mám počkat nebo napsat nebo se na to vykašlat nebo jít radši něco uklízet a nepřemýšlet o růžích ?????

Probíhá nějaká komlunikace? díky
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 12:26 #284727

• amazonka01
  • Administrator
fanynka napsal:
A vám už Dresla něco potvrdila nebo odmítla? Mně nejvíc vadí, že vím, že nevím .....

Ze své objednávky jsem v nabídce našla jednu, odeslala jsem dotaz na dvě jiné ze seznamu a nemám žádnou zprávu.
Tak já ti nevím, Karle, mám počkat nebo napsat nebo se na to vykašlat nebo jít radši něco uklízet a nepřemýšlet o růžích ?????

Probíhá nějaká komlunikace? díky
poptavala jsem 3 ruze ze seznamu, nevim nic. Ale stejne netusim, kam s nimi, tak proste vyckavam. Mam vyhloubenou krasnou jamu, vejde se tam hodne ruzi na zalozeni.
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 12:35 #284728

• Kirsten
  • Platinum Boarder
  • En rose ville lukte like godt om den ble kalt noe
  • Obdržená poděkování 296
amazonka01 napsal:
zasadila 52 ruzi, a jeste kolem 20 cekam, a kolem 30 zustane pres zimu v nadobach.

zelenám, blednu, žloutnu, fialovím, brunátním. sinám..... závistí! A rudnu studem. Jsem si díky tvé hlášce o kanaďankách u Pelců objednala 9 růží a doufám, že si ještě alespoň stejné množství nějakých rugos a nějakou hoistorickou metodou ohrané desky vymámím doma a pak objednám u Dresly..... nakupovalo by se, i by bylo kam sázet, ale letos je to díky mé nemoci bída. A nejprve se musí dát do pořádku dům, růžičky jen pomalými přískoky. :sick: Tak se budu těšit na nejen tvé fotky, takových růží, to bude nádhera!!! :woohoo:
Kirsten
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 15:34 #284730

• amazonka01
  • Administrator
Dik, ja jsem takovy hamounek, a zahrada je takovy muj ventil, utek pred detmi a realitou (bordel, nedodelany dum a tak).
Jinak, tesim se na fotky taky, letos to byla bida, vsechno v nadobach a chudinky.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa