fanynka napsal:
A vám už Dresla něco potvrdila nebo odmítla? Mně nejvíc vadí, že vím, že nevím .....
Ze své objednávky jsem v nabídce našla jednu, odeslala jsem dotaz na dvě jiné ze seznamu a nemám žádnou zprávu.
Tak já ti nevím, Karle, mám počkat nebo napsat nebo se na to vykašlat nebo jít radši něco uklízet a nepřemýšlet o růžích ?????
Probíhá nějaká komlunikace? díky
Fanynko, chce to nejspíš trpělivost ( já vím, kdo to má vydržet

).
Myslím, že komunikace probíhá - způsobem : Dresla odpověděla na objednávky kt. ležely v e-shopu. Vzhledem k tomu, že růží je málo, ledaskdo chce náhrady příp. se koresponduje zda vůbec obj. uskuteční nebo počká do př. roku...
čili, viděla bych to v součastnosti na "druhé kolo" = změny objednávek, chce to zase nějakou dobu než člověk přijde na řadu.
Poslala jsem Emila s dotazem, také čekám na odpověď. Mám proti vám nevýhodu - odpověď mi přijde jako poslednímu

, ptž. Dresla mne zná... se sice dotazuji, ale stejnak ví, že si vezmu všechny..
Jinak ( Mišpul ) - také z mé objednávky ( třeba tě to malinko utěší ) zbylo pouhé torzo. Ono se to dalo čekat, vzhledem k průběhu zimy... letos ať koukneš k jakémukoliv českému školkaři - růží je málo..