Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 16:34 #284731

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
I pro mně je zahrada ventil,celý den vidím lidské tragedie,to by se jeden zbláznil.Psala jsem mail s tužbami, doufala,že se něco letos povede.Odpověď Dresly byla jednoduchá-z těchto nemám nic.Domluvily jsme se,že objednávku necháme běžet do dob příštích.tak jsem si vybrala aspoň pár ze zveřejněného seznámku a budu se těšit dál :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 19:55 #284740

• vydrik
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 20
Kiko , to jsem rada, ze nejsem sama, doufejme, ze se pejsci casem zmeni, premyslela jsem, ze si pejska na par dni vezmem a tak si na nas zvykne
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 21:35 #284749

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
fanynka napsal:
A vám už Dresla něco potvrdila nebo odmítla? Mně nejvíc vadí, že vím, že nevím .....

Ze své objednávky jsem v nabídce našla jednu, odeslala jsem dotaz na dvě jiné ze seznamu a nemám žádnou zprávu.
Tak já ti nevím, Karle, mám počkat nebo napsat nebo se na to vykašlat nebo jít radši něco uklízet a nepřemýšlet o růžích ?????

Probíhá nějaká komlunikace? díky

Fanynko, chce to nejspíš trpělivost ( já vím, kdo to má vydržet :lol: ).

Myslím, že komunikace probíhá - způsobem : Dresla odpověděla na objednávky kt. ležely v e-shopu. Vzhledem k tomu, že růží je málo, ledaskdo chce náhrady příp. se koresponduje zda vůbec obj. uskuteční nebo počká do př. roku...
čili, viděla bych to v součastnosti na "druhé kolo" = změny objednávek, chce to zase nějakou dobu než člověk přijde na řadu.

Poslala jsem Emila s dotazem, také čekám na odpověď. Mám proti vám nevýhodu - odpověď mi přijde jako poslednímu :silly:, ptž. Dresla mne zná... se sice dotazuji, ale stejnak ví, že si vezmu všechny.. :woohoo:

Jinak ( Mišpul ) - také z mé objednávky ( třeba tě to malinko utěší ) zbylo pouhé torzo. Ono se to dalo čekat, vzhledem k průběhu zimy... letos ať koukneš k jakémukoliv českému školkaři - růží je málo..
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: fanynka, Evka

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 21:39 #284750

• mišpule
  • Platinum Boarder
Květo já vím.Taky jsem v mailu psala:
"když něco klapne letos,bude to fajn,když ne,ráda si počkám."
Teď hlavně,aby na mě vyšly ty austinky ze seznamu :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. říj 2012 21:42 #284751

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Amazonko, číslo je šílené. :P

U mne - z těch, kt. jsem měla v plánu přesadit mi jich zbývá asi 5, někt. nechám na jaro.
Bohužel jsem nucena kvůlivá výšce vytáhnout poměrně dost růží z pozadí záhonů ( nevyrostou). Jsem z toho dost naštvaná, téhle činnosti jsem se vždycky chtěla vyhnout.
Mírně potěšující je, že v mém písku se nejedná o dřinu, celkem to jde a růže nejsou na místě nijak dlouho ( cca po 2 sezónách, starším se vyhýbám ).
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 27. říj 2012 06:14 #284759

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Kveti, jak jsem psala, mam stejnou vyhodu v pude. Teda az na vyjimky, obcas narazim na zbytky puvodniho domu, pripadne na neco, co nam pres plot vyhodili sousedi (kdyz jsme tu jeste nebyli ;))
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 27. říj 2012 11:44 #284774

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
evai napsal:
Mispul, v podobny situaci jsem byla vloni na podzim, na jare jsem na volny mista sela krasenku, uz to ale NIKDY neudelam:) :)

Evo, a proč? Já se to chystám udělat příští rok, protože jsem si na růže vzpomněla pozdě....

Letos tam byla verbena a bylo to hezké, orlíčky už jsem zredukovala, semenily se zásadně přímo v keřích růží a to tedy zase ne!!!!!

Poslední letošní růže, na dnešek hlásí u nás na noc -3 °C, další noc - 7 °C . To se mi vůbec nelíbí, ale co nadělám....

Nostalgie.jpg
Poslední úprava: 27. říj 2012 11:53 od MartaZ..
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 27. říj 2012 12:02 #284776

• mišpule
  • Platinum Boarder
Já mám krásenky ráda,samy se porůznu semení,jdou dobře plít,kde se hodí-nechávám.Zaverbenováno budu mít taky řádně :laugh: .Na hastatách i bonar. jsem nechala odkvetlíky.Plánovala jsem na volná místa bez růží,že dám trsy šalvěje pomoučené,tu mám ještě radši než krásenky a úplně nejradši,když se před domem proplétají,prorůstají.
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 27. říj 2012 15:49 #284788

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
amazonka01 napsal:
Ja se desne bavim stesky na prazdne diry. Uz jsem ted zasadila 52 ruzi, a jeste kolem 20 cekam, a kolem 30 zustane pres zimu v nadobach. Fakt bych rada par prazdnych der :D

Amazonko, tvé latifundie ti na jednu stranu v dobrém závidím, na druhou však klobouk dolů! Doufám, že se pak pochlubíš fotkama.
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 27. říj 2012 16:01 #284790

• Kirsten
  • Platinum Boarder
  • En rose ville lukte like godt om den ble kalt noe
  • Obdržená poděkování 296
MartaZ. napsal:
Poslední letošní růže, na dnešek hlásí u nás na noc -3 °C, další noc - 7 °C . To se mi vůbec nelíbí, ale co nadělám....

To už je opravdu konec? To neee, tolik poupat ještě nerozkvetlých! :ohmy:
Kirsten
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa