to víte že procházím některá vlákna x měsíců zpět, abych se pokochala, jak vám to v sezóně kvetlo .... Kaja se činila máš ty růže opravdu krásné ... Lukáš taky ... a i přes ta sucha vám to kvetlo jedna radost ...
btw děkuju za empatické soucítění se stavbou .. teď už to bylo v poho celé prázdniny jsme měli podlahu takže jsem si nemusela ve stoje s hrůzou oblékat kalhoty, aby se náhodou nedotkla nohavice zaprášeného betonu

naopak než jsme z domova privezli robo vysavač, tak jsem 14 okusila jaké to je 2x denně vysávat ručně ... grrr ... no ani jsem necekla, ale ten hmyz co prolítnul v mžiku při otevření dveří a pak ve vedrech chcípli na podlaze plus stovky miniaturních milimetrových mušek ... to bych fakt nevěřila ...
tento týden měli montovat linku, ale někde se to zadrhlo, tak třeba příští týden ... musíme si to vytěšit

sousedi z vesnice neustále pozorují (čumí do oken) a mamouškek je neustále podrobován špionážnímu výslechu ... grr největší starost mají proč nemáme nainstalovanou linku že to je hned a pak proč nemáme záclony a jestli je budeme mít a kdy ...
jedna sousedka dokonce vlezla dovnitř a celé to tam bez dovolení prolezla ... od té doby když je tam mamoušk sám tak jak vejde dovnitř automaticky zamkne ...
tohle jednání fakt nechápu ... já se taky nestarám o to kdo kdy a jakou má kuchyň a záclony ... grr ...