Omlouvám se za pozdní odpověď, poležela jsem si se zápalem v nemocnici. I bez toho jsou v objednávce pěkné zmatky. Vezmu to chronologicky. Objednáno 5.10.2015, na to přišla tato odpověď:
Dne 2015-10-05 17:50, Tuincentrum Lottum napsal:
Dera madame/Sir,
Thanks for your order. We can send roses end of October.
In attachment invoice with bankdetails. Payment by banktransfer.
Met vriendelijke groet,
Mit freundlichen Grüßen,
Kind Regards,
Cordialement,
Vic Keltjens
Tuincentrum Lottum
Grubbenvorsterweg 26
5973 NB Lottum
Tel. 0031 77-4631674
www.tuincentrumlottum.nl
Zarazilo mě, payment by banktrasfer, když všichni, s kým jsem mluvila, říkali, že růže nejprve pošle spolu s fakturou, která má určitou splatnost. Na otázku, zda tedy chce opravdu platbu hned dopředu nepřišla žádná odpověď.
9.11. jsem tedy psala, kdy předpokládá, že by mohl posílat růže do Čech vzhledem k počasí. Na to přišla odpověď, že až skutečně dostane platbu na účet:
Good evening,
We send roses directly after we receive the money.
Met vriendelijke groet,
Mit freundlichen Grüßen,
Kind Regards,
Cordialement,
Vic Keltjens
Tuincentrum Lottum
Grubbenvorsterweg 26
5973 NB Lottum
Tel. 0031 77-4631674
www.tuincentrumlottum.nl
Mezitím se začala už objednávka hroutit, nechci nikoho jmenovat, ale už když jsem brala druhé růže od Květy (tímto moc zdravím - všechny se pěkně zazimovaly a rostou!) jsem měla 5 seškrtaných růží, které si účastníci objednávky sehnali jinde. Což by ještě šlo, ale dále došlo ke škrtům o 12 a to už jsem si říkala, že zkrátka do objednávky budu muset sáhnout a změnit ji (ačkoli bylo doporučeno zásadně ji neměnit), protože kde bych pak hledala 12 nových majitelů a byly to bohužel zrovna růže, které jsem sama nechtěla.
Takže jsem psala 15.11. o možnou změnu objednávky - bez odpovědi (vzhledem k zápalu a infu, že Lotum zasílá i během prosince jsem se ještě ani moc nestresovala). 31.12. přišlo, zda chceme stále rezervovat úplně všechny růže (z původní objednávky). Odpověď - ne, potřebujeme objednávku změnit/snížit. Bez odpovědi. Každopádně dnes!!! 15.1. dorazila zpráva, že je možné objednávku změnit.
Asi to bude tím, že objednávka byla tak velká, malé se jim jistě vyřizují lépe nebo že objednávám od nich poprvé - kdyby objednával známý růžař, asi by třeba platbu dopředu nechtěl, nebo změnil podmínky dodání, opravdu netuším.
Takže prosím, kdo ještě růže chce, ať aktualizuje seznam, řešením by možná bylo aby si platby vyřídil v bance každý sám za svoje růže (bankovní detaily samozřejmě poslal) - pokud by tedy Lotumák trval na platbě předem i po redukci počtu (ono se to nezdá, ale celková částka na stávající neredukovanou objednávku je ke 30 000 Kč), a jen by se po zaplacení celé sumy poslaly v balíku spolu najednou, aby nebylo 12x poštovné, ale jen jedno. Ke komu se pošlou bych nechala otevřené, nejlepší by byl asi nějaký zde fórem osvědčený růžar, abych ještě nebyla v podezření, že si je chci nechat nebo cokoli jiného.
Pokud má samozřejmě někdo lepší nápad, sem s ním