Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Hromadné objednávky růží

Hromadné objednávky růží 28. pro 2015 13:36 #302005

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Kaja napsal:
ahoj Marti vítám tě tady - no tak to je anabáze .ach jo -- já už teda asi nic z ciziny . ta hromadná objednávka byla podle mně hurá akce , která asi dobře nedopadne. :(
Já se toho bojím též. A moc mě to mrzí, neb díry vykopané, velké plány, a to co jsem chtěla a měli v Čechách k sehnání, to už je většinou vyprodané :( .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Hromadné objednávky růží 28. pro 2015 18:30 #302009

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Musíme hlavně vypátrat, proč se neozývá Lucie.

Známe někdo příjmení?

Třeba to vázne na naší straně, rozhodně je to nemilé .....

Já jsem zažila anabázi s poštou a balíkem z Blatné a nebylo to ani zdaleka tak daleko.
To je snad osud a nedá se s tím asi nic moc udělat. Hlavně vypustit páru a rychle zapomenout.

Hromadné objednávky růží 28. pro 2015 18:53 #302010

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
vedle jsem vám dala odkaz na dodavatele růží z Polska . mají tam docela zajímavé - pokud posílají k nám a je to tak jak uvádějí . tak myslím , že něco ještě má Dresla . už bych počkala na jaro .
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Hromadné objednávky růží 28. pro 2015 23:36 #302014

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Jen tak pro zajímavost, co jste všechno měli v Lottum objednáno?

Hromadné objednávky růží 29. pro 2015 08:55 #302018

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Varouchu, já příjmení neznám. Jen vím, že mi psala z pracovního mailu, jak to sama nazvala - takže buď vlastní psí školu Alfa, nebo tam pracovala. Na stránkách jsem jméno nenašla, jen telefon.
Já objednávala 1x Artemis, 1x Pastella, 1x Midsummersnow, 1x Astrid Lindgren, 1x Ghislaine de Féligonde, 2x Lady Emma Hamilton, 1x Tess of the d´Urbervilles. Od Lucie jsem pak měla slíbenou tuším kanaďanku Old Port.
Email jsem psala 3. a 16. 12. Začínám mít bohužel pocit, že to byl jen nepochopitelný a nejapný žert. Pokud se pletu, moc ráda se Lucii omluvím.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Hromadné objednávky růží 29. pro 2015 09:36 #302021

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Tak trochu jsem pátrala. Na FB jsem našla hodnocení psí školy a jedna klientka tam píše, že se jí majitelka už několik měsíců neozývá...
Jméno jsem nikde nenašla, ani ve firmách, ale ona klientka uvádí příjmení Lipová. Víc vypátrat je už nad můj detektivní talent.

Hromadné objednávky růží 29. pro 2015 09:54 #302022

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Genovesa napsal:
Varouchu, já příjmení neznám. Jen vím, že mi psala z pracovního mailu, jak to sama nazvala - takže buď vlastní psí školu Alfa, nebo tam pracovala. Na stránkách jsem jméno nenašla, jen telefon.
Já objednávala 1x Artemis, 1x Pastella, 1x Midsummersnow, 1x Astrid Lindgren, 1x Ghislaine de Féligonde, 2x Lady Emma Hamilton, 1x Tess of the d´Urbervilles. Od Lucie jsem pak měla slíbenou tuším kanaďanku Old Port.
Email jsem psala 3. a 16. 12. Začínám mít bohužel pocit, že to byl jen nepochopitelný a nejapný žert. Pokud se pletu, moc ráda se Lucii omluvím.
Tak to mě mrzí. Doufám, že to nebyl podvod, ale spíš blbá souhra náhod (že tam třeba Lucie už nepracuje a tím pádem přišla o mail). Ale nevysvětluje to fakt, že nebyla schopná tady ani pípnout.

Můžu ti na jaře poslat řízek Midsummersnow, Ghislaine a Pastellu (ale ta se mi loni z řízků nechytla), kdybys jinde nesehnala.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Hromadné objednávky růží 29. pro 2015 10:24 #302024

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Moc děkuju, nabídka je od Tebe moc milá. Zrovna hydra Ghislaine u nás nesehnatelná by na vlastních určitě rostla dobře. Takže pokud neseženu, budu ráda.
Do té školy jsem zkoušela i volat, telefon zvonil, ale nikdo ho nezvedl. Manžel ještě navrhuje napsat přímo do Lottumu dotaz, zda už jsou všechny zářijové objednávky do Čech vyřízené, tak to ještě večer zkusím.
Podvod to není, peníze jsme neposlali. Právě proto ani nechápu tu nekomunikaci, jsem z toho smutná. Nechci Lucii způsobit potíže s případnými růžemi navíc, ale pokud se Lucie neozve, budu hlídat Šípa a Pelcovy, abych mohla vybílit nabídku už po zveřejnění, než to za mě udělá někdo jiný :laugh: . Protože jinak nebudu mít nic a mám na zahradě v trávníku deset děr na mamuta.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Hromadné objednávky růží 29. pro 2015 11:11 #302026

• Janik
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 59
ja bych mela mit objednano 13 kousku, zkusit napsat do Lottumi mi prijde rozumne, alespon bychom meli jasno nebo muzeme zvazit i telefonat

Hromadné objednávky růží 29. pro 2015 12:31 #302028

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Holky urcite tam napiste, Lottum normálně pořád nabízí, takže ti vypadá, ze tavase objednávka nekde zapadla. Ale na email vám urcite odpoví.
Moderátoři: Eva L., Květa