Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Hromadné objednávky růží

Hromadné objednávky růží 02. led 2016 22:50 #302057

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Jano kéž bys měla pravdu. To by bylo príma. Samozřejmě ani já nepřeju Lucii nic zlého.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Hromadné objednávky růží 09. led 2016 09:36 #302153

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Spoluobjednavatelé, neozvala se Lucie někomu? V zahradnictvích v Čechách se brzy objeví nabítka pro jaro. Pelcovi avizují spuštění prodeje na příští týden. Uvažuji, že hned objednám alespoň to, co bude... :(

Hromadné objednávky růží 09. led 2016 19:57 #302160

• Láďa
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 597
Zdravím všechny přátele růží v novém roce.
Lucie se neozvala. 20. listopadu jsem jí psal soukromou zprávu, kterou zatím neotevřela. Na jedné straně se postupně vyprodávají odrůdy v L. i jiných zahraničních školkách a chuť objednat něco sám a třeba i jinde roste a na druhé straně Lottum Lucii objednávku potvrdil. A co když růže Lucii přijdou později, třeba v březnu, co pak? Nemá administrátor z dat přihlášení nějaký soukromý kontakt na Lucii a nemohl by ji upozornit, aby napsala alespoň něco? To by ji určitě nemohlo tak moc zaměstnat.
Vím, že objednávat tak velké množství růží pro devět zájemců je velmi náročné a tomu, kdo se toho ujme patří velký dík, ale pro mne to znamená, že příště raději zaplatím plné poštovné. Maximálně bych společně objednal s někým, kdo bydlí poblíž.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Hromadné objednávky růží 09. led 2016 20:13 #302161

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Láďo já vím, že to je těžké. Jenže muž vykopal díry, na jaře začnem dělat bazén a muž mi vyhrožuje, že ty díry obsadí turkestánským břestem :ohmy: . Já jsem psala Lucii na email, z kterého se mnou komunikovala, postupně tři maily, první cca 6.12. Neozvala se. Zkoušela jsem volat i do té psí školy, nikdo telefon nezvedl. Ještě to teda zkusím znovu v pondělí. Je mi to fakt líto. Jenže když si růže neobjednám, tak je jasné, že u Pelců i Šípa budou cca do týdne vyprodané a nebudu mít nic. Taky mě napadlo se spojit alespoň s Tebou (jsi pokud vím z Brna, což není tak daleko) a s Ivetou, ale ta tu taky od listopadu nebyla. Ono hromadná objednávka je fakt náročná. Proto jsem si říkala, že je holt lepší spolehnout se spíš na školky doma...
Následující uživatel poděkoval: Láďa

Hromadné objednávky růží 09. led 2016 21:03 #302162

• Láďa
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 597
Genoveso, vím, že máš pravdu. U Pelcových i Šípa budou atraktivní odrůdy brzy vyprodané. Taky mám dilema. Prosím, po tom pondělním telefonátu dej vědět, jak jsi dopadla. Ještě bych chtěl poprosit někoho, kdo v Lottumu opakovaně objednával, jestli je možné, že se objednávka tak moc zpozdila. Květo, co myslíš? Pefektně jsi to rozebrala a nakonec radila počkat do konce ledna. Ale myslím, že pak už budou některé odrůdy vyprodané. A druhá možnost je, objednat znovu (třeba jinde, ale to není rozhodující) tak, abych mohl uplatnit na zahradě obě dodávky, kdyby od Lucie růže přece jen přišly.

Hromadné objednávky růží 09. led 2016 22:34 #302163

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Napíšu. Navíc zkusím přecejen napsat i do Lottumu dotaz, jestli jsou podzimní zásilky všechny odbavené.
Následující uživatel poděkoval: Janik, Láďa

Hromadné objednávky růží 10. led 2016 10:53 #302172

• Janik
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 59
To je ale zapeklitá věc. Jsem na tom úplně stejně. Také mám připravená místa a nic, co bych mohla sadit. Myslím, že by správci stránek mohli mít nějaký kontakt na Lucii (alespoň příjmení nebo telefon). Za dopis do Lottumi se plně přimlouvám. Třeba bychom jim i mohli napsat, jaké růže byly objednány (alespoň část) a nechat si je poslat na jinou adresu. Já to mám taky kousek do Brna, takže bychom se mohli spojit.
Poslední úprava: 10. led 2016 10:56 od Janik.

Hromadné objednávky růží 10. led 2016 11:42 #302174

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
myslím , že tohle je už ztraceno :(
hlídejte si nabídku . jak Pelcovi , tak Šíp .. už teď v lednu . no a Dresla určitě taky ještě něco od podzima bude mít . Šíp tuším loni kolem 15.1 - tak hlídat jeho stránky . je třeba okamžitě reagovat . za den dva už nemusí být nic.ovšem angličanky spíše na podzim. www.ruzeskalicany.cz/

Hromadné objednávky růží 10. led 2016 12:17 #302175

• Iveta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 933
Zdravím všechny s přáním krásných růží v roce 2016.
Napsala jsem o víkendu do Lottumu dotaz, zda už expedovali vśechny objednávky z podzimu, tak uvidíme, třeba odpoví.
Já čekala, protože jsme objednávali celkem pozdě...
Následující uživatel poděkoval: Janik, Láďa, Genovesa

Hromadné objednávky růží 10. led 2016 13:44 #302176

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Iveta napsal:
Zdravím všechny s přáním krásných růží v roce 2016.
Napsala jsem o víkendu do Lottumu dotaz, zda už expedovali vśechny objednávky z podzimu, tak uvidíme, třeba odpoví.
Já čekala, protože jsme objednávali celkem pozdě...
Iveto děkuji, dnes jsem to chtěla udělat též. Ozvi se prosím případně hned, ať víme. Děkuji.
Moderátoři: Eva L., Květa