Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Hromadné objednávky růží

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 10:18 #302180

• Iveta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 933
Napsala jsem do Lottumu, že se ptám za přítelkyni, Vic (tj pán z Lottumu) chce vědět její jméno, znám pouze křestní jméno Lucie, prosím, znáte-li její příjmení, napište mi třeba SZ, díky, Iveta
Poslední úprava: 11. led 2016 10:19 od Iveta.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 11:08 #302181

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Iveto, máš sz.
Na telefon jsem volala, ale opět ho nikdo bohužel nezvedl. :(

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 12:07 #302182

• Adam88
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 66
Následující uživatel poděkoval: Kaja, mišpule

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 12:38 #302183

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
no tak to je hezké :evil: sice objednáno nemám - ale je mi líto těch zklamaných nadějí od ostatních . :(
Poslední úprava: 11. led 2016 12:39 od Kaja.

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 13:34 #302184

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Dobrý den, jsem tady dnes poprvé. Tedy poprvé přihlášena. Jinak na tyto stránky bezejmenně chodím již asi rok. S růžemi jsem začala právě zhruba před rokem a během roku jsem stihla nasyslit kolem 100 různých růží - no zblbla jsem totálně, růžová mánie se vším všudy- bohužel či bohudík -i díky Vašim stránkám. De facto celý loňský rok jsem žila růžemi,loni na jaře jsme byli i v Lottumu, odkud jsem si dovezla 17 růží v kontejneru / co vešlo do auta, aniž bychom tam museli nechat děti/. Pan Vic - Lottumák byl úžasný, mluvil plynně anglicky, velmi vstřícný k mému wish lístečku. Tudíž jsem objednala ještě koncem léta 20 dalších růží s důvěrou. Asi za měsíc přišlo mailem potvrzení a v něm mimo jiné byly asi 2 věty v Holandštině - překládala jsem slovo od slova google překladačem - bylo zde jednoznačně napsáno, že částku mám do 14 dnů zaplatit na účet uvedený výše. Pak 4.listopadu přišlo na mail oznámení, že růže odeslali, 6. listopadu mi je donesl soused, protože jsem nebyla doma a zásilka byla zaplacená, žádné oznámení od přepravní společnosti nepřišlo. 2. den jsme posílali mailem kopii dokladu o zaplacení, na niž pan Lottumák obratem odepsal - cituji: "OK". Růže byly naprosto úžasné , obří, zdravé, vlhké, jak kdyby je zrovna vyzdvihli ze země, nepoškozené- bez urážky našich pěstitelů zdaleka nejlepší, jaké mi na podzim přišly. Objednávala jsem z Aronie, od Pelců, od pana Šípa i od Starkla - z Lottumu byly tak 2x větší než všechny ostatní s úžasně bohatým kořenovým balem. Tolik moje zkušenost s Lottumem. To, co přišlo výborně označené, jen to, co jsem chtěla- zda budou nějaké záměny, posoudím samozřejmě až tento rok. Napadá mne: buď Lucie tyto 2 věty, že má zaplatit do 14 dnů přehlídla a tudíž Vaše růže neposlali, když nebyly zaplacené předem nebo prostě doufala, že zaplatí při převzetí, ale takovouto možnost jsem tam při komunikaci s Lottumem neobjevila...nemůže to být ten důvod? Ale uznávám, že jsem objednávala koncem srpna a ne až tak "pozdě", jako Vy. Ale, že by s nimi byli takové problémy, kdyby vše šlo standartně se mi prostě nechce věřit. Ať se ozve prosím někdo z těch, komu růže z Lottumu přišly bez toho, aby je zaplatil předem. Kdyby to Lucie zaplatila předem, tak by se určitě už ozývala, ne? Za mne- zkušenost perfektní.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, Láďa, Jarka, Marijka, Jikra, Adam88

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 13:35 #302185

• Genovesa
  • Platinum Boarder
No tak to vypadá blbě :(

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 14:14 #302186

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Judy,vítej mezi námi :)
Je mi líto,že máte všichni takovou starost.Člvěk se těší a pak...Hlavně ta nejistota,co vlastně se stalo.Přeju vám pevné nervy.

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 14:30 #302187

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Já bych to neviděla tak tragicky. Díky panu Adamovi teď máte potřebnou informaci a můžete zjistit, jestli byla faktura zaplacená. Dám krk za to, že ne. Jestli můžu poradit - vykašlete se na původní objednávku, na nic nečekejte a objednejte si v Lottum růže, které jste chtěly. Určitě ještě nejsou vyprodané. Takže celý problém může dobře skončit. :)

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 14:59 #302188

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Evo taky jsem přesvědčená, že faktura zaplacená není. Jen teda mě mrzí, že jsem mohla platit mnohem nižší poštovné. Takhle bych platila cca stejnou částku za poštu jako za růže. Vzhledem k tomu, že jsem na rodičáku, je to pro mě dost. Ale asi do toho půjdu. Mají tam všechny růže na jednom místě, takže poštovné jen jedno...

Hromadné objednávky růží 11. led 2016 15:05 #302189

• Janik
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 59
Tak to nevypadá dobře.

Genoveso - máš SZ
Moderátoři: Eva L., Květa