Dobrý den,
s paní Zemánkovou (zeuwicka) jsme se bavili o možnosti objednání růží v rámci velkoobchodu.
V tuto chvíli na jarní výstavu už je to problém, protože nabídka růží je značně probraná. Ale nabízím možnost objednání na podzim. Pro nás je schůdný následující postup:
Celé by to zaštiťovala paní Zemánková (tzn. vykomunikovali byste to s ní, ona by to pak souhrnně řešila se mnou, včetně financí).
Já bych jí dala na přelomu srpna/září k dispozici přehled všech dostupných odrůd k objednání - vy byste si z tohoto seznamu vybrali a objednali u ní konkrétní počty. Pokud se vám podaří dát dohromady minimální počet pro velkoobchodní objednávku (cca 40 ks), paní Zemánková to na sebe hromadně objedná, já zařídím komunikaci se zahraničím. Růže se dovezou k paní Zemánkové, odkud byste si je vyzvedli, případně vám je paní Zemánková rozposlala. Peníze budete také řešit přímo s paní Zemánkovou.
Vzhledem k okolnostem to v současné době nelze udělat jinak. Bude to celé založené na důvěře, kterou ve vás paní Zamánková vkládá. V tuto chvíli není potřeba nic řešit, pouze si promyslete tuto nabídku, zda byste to využili. S paní Zemánkovou bychom se ohledně toho ozvali pak v průběhu srpna.
Kontakt na paní Zemánkovou: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Jinak pokud budete mít zájem o růže Meilland už teď na jaře, najdete nás na veletrhu For Garden v Praze, na jarní Floře v Olomouci a budou k sehnání v ZC Brabec v Brně (jak už jsem zde dříve psala), tentokrát všude s rozšířeným sortimentem oproti loňsku, tentokrát budeme mít i pnoucí růže.
Pokud byste měli zájem, ozvěte se mailem nebo telefonicky, není problém se domluvit a objednané odrůdy vám odložit pro vyzvednutí na stánku, ať máte větší jistotu, že se nestane, že odrůda bude vyprodaná.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
+420 734 682 895