Jdu poreferovat o posunu ... a poděkovat za nasměrování, nakopnutí.
- Wild Rover jsem nesehnala, nechávám ve wišlistu pro př. rok.
- Dani, cákaná je moc hezká, krásně prosluněná fotka. Musím říct, že ale moje srdce pro tyhle růže neplápolá ( ještě ?

)
- ad fotka záhonu - dávala jsem ji zejména kvůlivá tomu, aby bylo vidět jak daleko z běžného ( mého ) pohledu uvažovaná/poptávaná kombinace je. Z pohledu kolemjdoucích se ještě o min. polovinu vzdálenost zvětšuje. ( barevný flek v dáli ).
- jj, Oh Wow bude někde vpravo + v zadní části záhonu. Jeho uvažované místo si totiž - na rozdíl od ostatních - pamatuju. Jo, to jsou ty důsledky záchvatů inspirace, kt. okamžitě zapomínám. Násobené tím, že si vybírám růže kt. se mi ( v době prohrabávání inshopu ) líbí - ne hodí.
- ty máslové růže jsou vlastně zbytky, omyly - kdo např. mohl tušit jak rychle Comtes de Champ. zbělá...
už jsou přesazené, nechala jsem místo na Burg. Ice ( nevzpomenu-li si, kam jsem ji "potřebovala" původně, přijde mezi ně ). Vzhledem k absenci W.Roveru ( či jiné tmavé růže ) tam zkusmo/ prozatímně do pozadí přisadím knautii mac., tím se i ukáže, jak bude osazení/ skupinka korespondovat s tou dlouhou stranou záhonu.
Stejnak, ten záhon je ještě běh na dlouhou trať - než se usadí, než s ním budu spokojená .... bude-li to vůbec někdy, že...

( mj. bych si neměla neustále pořizovat nějaké neprověřené věci, ale stálice... spolehlivé, fajné..

)