asi na něco, co mám mom.v hlavě, zapomenu...
a) jsem chtěla napsat, že se mi moc líbil Q divokej koutek, Lukášova s J.Clare. Víc si v té záplavě nevybavuji, asi jsem něco opomněla. Pardon.
b) Vendy - hm, líbí, moc
c) Jani, jsem zvědavá, jaký bude výsledek. ( Soul a Gospel.. )
d) Marquetko -
Lady Salisbury a Queen of Sweden ony kromě rozdílu v teplosti ( no to je zas termit

) mají odlišný tvar květu ale i růst. Asi se opakuju, QofS je gotika, LS přírodnější keřík. Pravdou je, že já bych je k sobě nedávala.
Určo 3. růžová ?
možnost č. 1 - tu bych zvolila já - počkala bych, jak se budou spolu jevit, jakým tónem ti vykvetou. U mne je třeba LS téměř bílá, nádech do studena tam ale je.QofS nemám.
č.2 -
Pro ty odlišnosti bych je "rozbila", nespojovala, podobně jako Vendy. Nejspíš červenou. ( D.B, asi ).
č. 3 -
napadla mne jako 3. Walferdange. Později ji tu ukážu. Ona je trochu chameleon teplá (déle) i studená + má drobný květ. Netuším, jestli by se ti líbila. V létě ti ji mohu spolu s LS vyfotit.
druhou růži neznám.
--
ad LO.
Mám u něj zasazenou St.Elizabeth of Hungary, líbí se mi to. Doplněk jim dělá sameťák Cardinal Hume.
LO
St.Elizabeth of Hungary
mohlo by se zdát, že budou splývat, ale ne. Spolu je vyfocené nemám, Bětka je tam čerstvě zasazená. Právě, loni jsem váhala, jestli k LO dát fialovou, pak mi lépe vycházelo toto společenství.
Edit : ještě přidám f. LO ve večerním, tam je rozdíl v barvě patrnější.