Aleno, jak znám Angelu, ta se nedá

, vyhraje nad okolím ona..
ad Violetta - mám ji zasazenou od podzimu 2012, dostala jsem ji jako nechtěnku na jaře téhož roku v obřím květníku.
Předpokládám tedy, že koupena byla na podzim cca 2010.
Na HMF u ní uvádějí poměrně velký rozptyl ve výšce, doufala jsem, že spolu vyrosteme lehce nad metřík ( ideálně ).
Bohužel, ani náhodou.
Mám před ní zasazené pennisetum, přeroste ji, každoročně. Kvete mi hezky, bohatě, ale za trávou je upozaděná, není vidět. Letošní zima je ( zatím, nechci nic přivolávat ) zde teplotně průměrná, sněhově jsme na tom dobře ( izolace ). Uvidím, jak se s touto zimou vypořádá a jak pojme nadcházející sezonu.
Tahle kombinace v bordo/růžovo/ bílé se mi moc líbí. Jen se částečně růže v plném květu míjejí ( Ballerina i Taxandria jsou pozdnější ).
Zprava Let´s Celebrate, Munstead Wood, proplétající se Taxandria, Ballerina, Harlow Carr, Souvenir de Greuville. Pár kvítků Yvonne Rabier v popředí.
Vlevo je 2 x Baronesse ( jedna revertuje zpět k barevně podivné MariiTheresii ) + další bordo růže. Budu je muset pročistit, příliš na sebe strhávají pozornost ( téhle barvy je tam moc ). A také lépe ( včas oobručovat H.Carr ).
z druhé strany