Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Návrhy k chodu fóra - pravidla

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 11. pro 2011 13:05 #274517

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Amazonko, néé, moc zkratkovitá jsem byla.
Kdo bude dávat u nové diskuse příznak - ten, kdo diskusi otevírá ? Tzn. zamýšlel jsem ji takto ....

Mám totiž za to, že příznak jednou daný nejde změnit.

( xchtík x šipce )

asi se hrabu v banalitách, že...
Téma bylo zamčeno.

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 11. pro 2011 13:18 #274518

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
A tak, ten, kdo diskuzi otevře, tak zadá "smajlíka, šipku...", a podle mě, to taky ten dotyčný může změnit (pokud dá upravit u svého příspěvku, kterým založil diskuzi, tak může změnit i název, nejen smajlíka), stejně tak s tím může manipulovat moderátor/admin, kteří mohou upravovat VŠECHNY příspěvky.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Květa

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 01:42 #274548

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Ahoj :whistle: děkuji děvčatům, že se toho ujala a myslím si, že taková pravidla budeme všichni rádi respektovat.
Souhlasím a snad ani nemám, co bych dodala... jen, že důvod k mému odchodu pominul.

Ale tohle si ještě dovolím ocitovat a podepsat se pod Kajíno prohlášení
Kaja napsal:
budu mluvit za sebe -- pokud si web převezme zpátky Dresla - okamžitě se vrátím .jinak ne - je mi to moc líto ---měla jsem tu skoro všechny moc ráda . myslím , že takových nás tady je hodně.. K.

Tož jsem tu zpět a moc ráda :woohoo:
Poslední úprava: 12. pro 2011 01:44 od danah.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: patka, helena, Alena, Lísteček

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 06:56 #274549

• amazonka01
  • Administrator
danah napsal:
Tož jsem tu zpět a moc ráda :woohoo:

Tož vítej, děvčica ;) :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: danah

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 07:10 #274552

• amazonka01
  • Administrator
Začala jsem "šipkovat" tématické diskuze (a odšipkovávat ty, u kterých mi přijde držení se striktně tématu zbytečné), a teda občas mravenčí práce, pokud je příspěvek zakládající diskuzi někde v její hloubi (což se stane při moderování často ;)).

Rovnou se zeptám (a nejen moderátorů), u růží je to celkem jasné, ale co u zbytku zahrady, trvalek a podl, hortenzií, klematisů...? Já bych je jako tématické nechala (jsem jich teda pár označila předem :blush: ), ale co ostatní názory?
Téma bylo zamčeno.

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 08:28 #274554

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Jestli jsem to dobře pochopila, nechala bych témata, co mají v názvu rostlinu (Clematis, Hortenzie, Pryšce atd.) nebo skupinu rostlin (Suchomilné, Cibuloviny, atd.) jako tématické.
Jako volnou bych viděla Dělání, dělání nebo např. Podzim v zahradě....
edit...ještě dodatek
To by měly všechny diskuze nějaký příznak? Třeba takové předpokládané krátkodobější téma - např. Soutěžní rozárium Hradec Králové by mohlo být bez a pokud by bylo něco právě aktuálního - teď mě napadá třeba nový termín výstavy, mohl by se tam přidat vykřičník?
Poslední úprava: 12. pro 2011 08:36 od danah.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: helena

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 11:22 #274566

• Lenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 384
Ahojte, jsem ráda, že už se situace uklidnila a pozitivně se hledí do budoucnosti. S nastíněnými pravidly souhlasím a díky děvčatům, že se toho tak ujala. Taky jsem moc ráda, že se po bouři už někteří dobří holubi vracejí a doufám, že se jich postupně vrátí více. Bylo by mi po vás smutno.
Jinak co se týče organizace fóra, měla bych jeden nesmělý návrh: změnit rozčlenění na kategorie růže a růže ostatní / zahrada a zahrada ostatní - nevím, jak jste na tom vy, ale já si nejsem schopná zapamatovat, která témata se kde skrývají, takže je vždycky strašně dlouho hledám. Pro růže bych se přimlouvala za jedinou kategorii Růže, kde by bylo všechno, co se týče nerůžové sekce: co třeba kat. Rostlinstvo (nerůžové), kde by se skrývala všechna témata s názvem jednotlivých druhů nebo skupin (tj. Kakosty, Cibuloviny, Trvalky, Suchomilky....) a pak druhou kategorii Zahrada, která by obsahovala spíš taková architektonická a kochací témata, třeba jako Cottage..., Vaše zahrady, Kvetení, Dělání atd.
Tedy úplně nejvíc by se mi líbilo, kdyby se dalo fórum více strukturovat formou stromu - uvedu příklad: hlavní kat. Rostlinstvo - dala by se rozkliknout na jedn. sekce - např. Cibuloviny - a ta by se dala rozkliknout na jednotlivá témata: např. Tulipány, Lilie, Drobné cibuloviny ap. Stejně tak v růžích stejným způsobem oddělit témata věnující se péči (Řez, Zimování...), třídění do skupin, ať už podle šlechtitele, historičnosti nebo typu květu a pak těch kochacích a výletních (parky, rozária, Růžová sezóna...). Nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně, a je mi jasný, že si moc vymýšlím - no ale podnět dát můžu, že.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: fanynka, mrk

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 11:27 #274568

• amazonka01
  • Administrator
Lenko, mluvíš mi z duše. Vždycky jsem pátrala, jestli je moje hledaná diskuze v Růžích, nebo Růže - ostatní a měla toho s pomalým netem plný zuby. S rychlým se to ale stejně nevylepšilo, je to dále matoucí. Takže s tím bych určitě něco udělala. Ale jasnou koncepci nemám, tvoje podněty jsou super!!!

:up
Téma bylo zamčeno.

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 11:30 #274569

• amazonka01
  • Administrator
danah napsal:
Jestli jsem to dobře pochopila, nechala bych témata, co mají v názvu rostlinu (Clematis, Hortenzie, Pryšce atd.) nebo skupinu rostlin (Suchomilné, Cibuloviny, atd.) jako tématické.
Jako volnou bych viděla Dělání, dělání nebo např. Podzim v zahradě....
edit...ještě dodatek
To by měly všechny diskuze nějaký příznak? Třeba takové předpokládané krátkodobější téma - např. Soutěžní rozárium Hradec Králové by mohlo být bez a pokud by bylo něco právě aktuálního - teď mě napadá třeba nový termín výstavy, mohl by se tam přidat vykřičník?

Můj nápad byl, že by příznak měly jen tématické diskuze a pak diskuze volné (tj plkací a vkládací bez cenzury ;))
Ostatní příznaky bych nechala třeba pro dikusze potřebné pro forum (viz teď jsem dala vykřičník sem a ke galerii), nebo třeba právě takové, které mají něco sdělit rychle a co nejvíce lidem (viz třeba termín DOD a podobně :))

Abychom to tu zase neměli posmajlíkované a poznačkované :blush:
Téma bylo zamčeno.

Re: Návrhy k chodu fóra - pravidla 12. pro 2011 16:05 #274588

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Lenko naprostý souhlas
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa