Ahojte, jsem ráda, že už se situace uklidnila a pozitivně se hledí do budoucnosti. S nastíněnými pravidly souhlasím a díky děvčatům, že se toho tak ujala. Taky jsem moc ráda, že se po bouři už někteří dobří holubi vracejí a doufám, že se jich postupně vrátí více. Bylo by mi po vás smutno.
Jinak co se týče organizace fóra, měla bych jeden nesmělý návrh: změnit rozčlenění na kategorie růže a růže ostatní / zahrada a zahrada ostatní - nevím, jak jste na tom vy, ale já si nejsem schopná zapamatovat, která témata se kde skrývají, takže je vždycky strašně dlouho hledám. Pro růže bych se přimlouvala za jedinou kategorii Růže, kde by bylo všechno, co se týče nerůžové sekce: co třeba kat. Rostlinstvo (nerůžové), kde by se skrývala všechna témata s názvem jednotlivých druhů nebo skupin (tj. Kakosty, Cibuloviny, Trvalky, Suchomilky....) a pak druhou kategorii Zahrada, která by obsahovala spíš taková architektonická a kochací témata, třeba jako Cottage..., Vaše zahrady, Kvetení, Dělání atd.
Tedy úplně nejvíc by se mi líbilo, kdyby se dalo fórum více strukturovat formou stromu - uvedu příklad: hlavní kat. Rostlinstvo - dala by se rozkliknout na jedn. sekce - např. Cibuloviny - a ta by se dala rozkliknout na jednotlivá témata: např. Tulipány, Lilie, Drobné cibuloviny ap. Stejně tak v růžích stejným způsobem oddělit témata věnující se péči (Řez, Zimování...), třídění do skupin, ať už podle šlechtitele, historičnosti nebo typu květu a pak těch kochacích a výletních (parky, rozária, Růžová sezóna...). Nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně, a je mi jasný, že si moc vymýšlím - no ale podnět dát můžu, že.