Jeeeej FARBY ...toto je tema, na ktoru som sa tiez uz chytstala.... ze vam este pridam nieco do tohto vysadboveho chaosu - lebo zmiesane zahony naozaj su fakt umenie...a nielen vedomosti..
...a este k tomu...

..viete mile spriaznene zahradnicke dusicky....ze sice sa mozno teraz mnohe nadchynate pestrostou svojich zmiesanych zahonov ..alebo verite, ze sa vam raz podari dosiahnut zahony svojich snov - plne farieb a tvarov...a potom uz budete spokojne!!! Aleeee...houbic!
Jedneho dna mozno sa dostane do stadia ako ja , ze.... uz nechcem chaos, nechcem pestrost....ale tuzim po pokojnej - nerusivej atmosfere .... po zahrade ktora je oazou kludu a harmonie ...Ona totiz nasa zahrada je vlastne obrazom nasej duse...
Takze ja posledne roky uberam...nielen z mnozstva odlisnych druhov( aby plocha nebola tak rozbita) , ale aj z farieb - hlavne v lete upustam od teplych tonov a snazim sa zahradu schladnit studensimi odtienami ...Totiz moja zahrada je velmi slnecna a posledne roky sme si uzivali naozaj az prilis horuce a suche leta, kedy tej palavy slnecnej bolo az presprilis( styridsiatky aj v tieni na terase sa kazdorocne niekolkokrat opakuju)...takze som zacala uberat aspon tu teplu farbu kvetov - zltu a oranzovu...a stavila hlavne na bielu-ruzovo-modro-fialovu kombinaciu a k tomu vynimocne zopar kuskov cervenej....Zltu v zahrade vo vacsom mnozstve ako tak tolerujem iba hned z jari a potom na jesen ( aj staru velku keriu som vlani zlikvidovala, takze v lete mam toho zlteho fakt minimu..)
Hm... takze ako sa menime my...tak to bude asi az do konca aj s nasimi zahradami – stale objavujeme nieco nove – v sebe i pre zahradu.......
Ale chvalabohu za net...tu clovek najde milion inspiracii, ktore mu umoznia pripadne cerpat namety bez extra vlastneho trapenia..
Dva obrazky z netu...toto prve mam ulozene asi od teba Danah...to su tie chladne tony, co ma mmt. drzia..
Dalsi som raz sobjavila na nejakej stranke ...a zaujala ma tato dost nezvycajnu, ale zaujimava kombinaciu cervenej...bolo tam toho viac, ale uz si nepamatam ako sa tam dostat...