Miško, Nahému jsem měl 4 roky. První tři to bylo dobré (ale žádná hitparáda, žádná růže někam na repre místo - u mne),
loni hodně namrzla a byla dost slabá a když jsem viděl ten obr keř v Třebešicích, tak jsem si uvědomil, co by tahle francouzská
kráska dokázala udělat v teplejších oblastech a řekl jsem si, že v mých končinách nemá smysl ji dál pokoušet. Tak jsem ji vykopal
a poslal do Tř.). Louise Odier je tady opravdu bezvadná a taky květy dešti odolávaly - u mne - lépe, než květy Nahémy.
Evko, zrovna včera jsem bloumal po netu a hledal mrazuvzdorné pnoucí růže.
Myslel jsem si na Tausendschön, kterou má Jirka, na Venusta Pendula, kterou má např. Maggi a vřele mi ji doporučovala Dresla.
Uvidíme, co nakonec vyberu.
O co jde - obě Coral Dawn, Elfe, Laguna, Hella, Eden Rose, Giardina, Gertrude Jekyll a Gruss an Heidelberg jsou mrtvé až k zemi
a došla mi trpělivost. Nejlíp přežila Louise Odier, pár živých cm nad zemí mají Mme Isaac Pereire, Red Eden Rose a Palais Royal.
Jakž takž (jak který výhon) The Generous Garden. Tuze bídná (k zemi) je St. Swithun. Takže chci náhradu.
(mám tu nevysazené Camelot, Perennial Blush, Rosendorf Steifurth´04, Ghislaine de Féligonde, Aloha (Boerner) a Mortimer Sackler
- na ty jsem zvědavý, ale spíš skepse, a pak je tu Katharina von Bora - ta je zóna 6b, té moc šancí nedávám rovnou)
Nemile mne překvapila zpráva od Lenky o Félicité et Perpétue.
Jo, zapomněl jsem, že přezimoval asi 1 cm od Sombreuil. To je prý vyložená teplomilka.